Buna!
Nu trebuie sa ai emotii...toata lumea are... unii arata mai putin altii mai mult.si daca gresesti nu e nimic grav.doar de aia mergem la scoala ca sa invatam
Considera ca nu mai ii nimeni in clasa...doar tu si tablaRezolva exercitiul si nu te uita in jur:-p
N-ar trebui. daca stii, ar trebui sa fii mai sigura pe tine. nu te mai panica, pentru ca din cauza emotiilor poti gresi fara sa vrei.curaj!
Fii mai relaxata, pana acum n-am auzit de vreun profesor care sa fi mancat un elev glumeam.
De fiecare data cand iesi la tabla gandeste-te ca si cum ai fi decat tu in totata clasa si tabla pe care trebui sa rezolvi o problema. Fa abstractie de restul' daca asta te intimideaza.Gandeste ca trebuie' sa-ti arati tie in primul' rand ca poti si ca stii... iar apoi restului.Nu intra in panica gandindu-te:'' ce fac? daca ma incurc?'' sau mai stiu eu ce, esti acolo ca sa gresesti ca altcineva(ma refer la profesor) sa te indrume spre mai bine ca in mare parte asta le e meseria
Dap te cred :p si eu s la fel imi e pur si simplu frica de prof, dar exercitiul il fac corect... si dupa realizez ca de fapt aia nici nu s a uitat cum l am facut ehhh dar cand gresesc sa vezi cum tipa la mine, diana du-te naibii in banca ai 2 (scuze dar asa zice) dar nici nu imi pune 2