Numara pana la 10, expira, inspira...si vezi poate merge, nu mai raspunde la telefon daca iti greseste, roga-l sa-ti trimita sms inainte, fii pregatita cand suna telefonulcu placere
Nasol. Cand iti vine sa inchizi telefonul inspira, expira spune'i sa se opreasca putin din vorbit si dupa 30 secunde vorbiti din nou.
Sa inchizi cuiva telefonul in nas mi se pare o mitocanie, gandeste-te cum te-ai simti daca el ar proceda asa cu tine.
Abtine-te, eu fac asa la majoritatea persoanelor, dar nu regret nimic. Nu stiu daca te poti dezobisnui, eu nu pot.
Daca deja a devenit un TIC fa'l constient. De obicei TIC-urile se face inconstient, adica ti'a intrat in reflex. Fa'l constient de cateva ori, si ai sa vezi ca o sa realizezi data viitoare cand iti vine sa faci asa ceva.
Un raspuns nesuferit : nu mai fi fata fetele fac asta de fel identic imi facea si mie fosta prietena. Oricum, ca sa te dezobisnuiesti ar trebui sa ai constiinta proprie, nu sa scrii pe situri... oricum comunitatea te ajuta, si comunitatea zice! inpaca-te mai biine cu el
E foarte bine ca nu se supara crede-ma. gandeste-te un pic daca sar supara ar fi mai bine? nu cred. incearca sa te controlezi. si rogal sa numai faca faze din astea