| NUUSTIU a întrebat:

De fiecare data cand sufar dupa un baiat, o fac degeaba pentru ca eu nu fac nimic in legatura cu asta spre exemplu imi place de un baiat el nu stie si in timpul asta se cupleaza cu alta si eu sufar fara macar sa fii incercat sa vad dadca m-ar fi placut sau nu. M-am saturat sa fiu asa si nu stiu ce sa fac pentru ca nu am atat de multa incredere in mine incat sa ma duc si sa ii zic ca il plac. Ce sa fac ca sa nu mai fiu asa?

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Unde ai învățat să te îndrăgostești așa?
Învață să stai cu el de vorbă, vezi ce gândire are, ce vrea, etc și apoi te implici sau nu emoțional.
Stăpânește-ți sentimentele de iubire.
Pa, pa.

| Anamaria1998lool a răspuns:

Buna, in primul rand trebuie sa ai curaj daca intr-adevar tii la el, il gasesti te asigur, daca il iubesti cu adevarat. Daca vrei sa nu ii spui pentru un anumit motiv si vrei sa-l uiti pentru un oarecare defect, gasesteti o pasiune, lectura, dansul orice prin care sa poti da afara din tine efectele negative ce iti poluarizeaza mintea si iti afecteaza inimioara, pup dulce,

| Hÿÿ_Ları's_A_1992 a răspuns:

Buna.Parerea mea estebig grinaca iti place un baiat dai de inteles ca tu il placi dar sa nu faci tu primul pas. Daca si el te place o sa iti arate... Daca nu inseamna cu nu te place pe tine. Oricum lumea e plina de baieti.:X:* Funda.