| Pikachoo->Ana a întrebat:

De ieri am intrat intr-o stare si numai reusesc deloc sa-mi revin.

Saptamana asta am fost la tara la varumiu si acolo m-am indragostit de un baiat.Stiu doar cum il cheama, nu am vorbit deloc cu el pentru ca mi-a fost rusine sa il intreb eu ceva sau sa intru in vorba cu el.Si nici nu prea am avut cum ca el juca fotbal pe teren, iar eu cu varamea mai mica si fratemiu stateam si ne uitam la ei cum joaca

Si dupa ei plecau acasa, iar noi acasa.

Si de cand am ajuns la mine acasa(stau la apartament)parca sunt la inchisoare.Pe afara nu am cu cine sa ies, nu mai am prieteni deloc aici.Cu cine sa vorbesc pe mes la fel, nu mi-a ramas decat TPU.

Si simt ca mor in casa.As vrea sa fiu iar la tara.De fiecare data cand ma gandesc la el incep sa plang, chiar si acum.

Si la tara nu am cand sa ma mai duc, decat la anul la vara(cum vam zis, am fost la bunicii lu varumiu).

Si numai pot, simt ca mor.Ascult muzica vesela si plang, parca am inncebunit.Imi vine sa-mi dau cu ceva in cap cand ma gandesc ca n-am avut curaj sa ma duc la el sal intrebare ceva.

Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Spune-i varului tau sa itiu dea idul acelui baiat.

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Tu nu esti indragostita de el, esti indragostita de o imagine pe care ti-ai creat-o despre el. E ceva de genul,, indragostelii'' de un actor/cantaret.Trebuie sa ti-l scoti din cap pentru ca e un fel de obsesie.Nu are rost sa te mai chinui cu intrebari(de ce nu i-am zis aia? de ce nu am facut asa? etc.). Ai sa vezi ca in cateva zile o sa-l uiti complet. Uita-te la un film, citeste cava(chiar daca nu prea ai chef). E ceva trecator.oh go on

| Ros3Blu3 a răspuns:

Vezi ce se intampla daca nu acctionezi cum te duce capu?big grin
Incearca sa dai de id lui big grin
I-ati fratele iesiti(Daca e mai marebig grin)
Gasesteti prieteni.
Mergi la shoppinguittbatting eyelashes
Fa de mancaree sau curat, amenajeaza'ti tu in camera cum vrei, deseneaza'ti pe peretibig grin
Si numai plange din orice ca nu merita, nu stii ce fel de om poate sa fie nici macar nu ai vb cu el, poate are prietena, poate nu e genu tau[comportament], poate nu va potrivitiibig grin deci gaseste alt Fat-Frumos.
Mai da si tu pe o comedie, cevaa...big grin
Numai plange din orice ca nu merita nimeni! big grin Hai ai grija de tine pupiciiii pupicii pupici:*:*:*:*

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Trebuie sa-ti facii prieteni aici la orassadsau chiar nu-ti place altul de la oras nu te atrage nicunul un coleg de clasa ceva? e rau atunci dar fa-ti pr aici si nu te mai gandi la el ca nu ai de ce!

| Rock_4403 a răspuns:

Pai vb cu varuto ca poate el se intelege bine cu acel baiat si are idu lui d mes si vb cu el iar daca tot veni vb de prieteni du-te pur si simplu la o prietena si povesteste cu ea poate mai invita cativa prieteni si iti va reveni starea( poate nu sunt sigura )dac vrei trm id tau prin mesaj si mai vb p mes ok? te pup