De prosti! de aia zic! pentru ca ei sunt cocalari prosti si asculta dopar salam ta cacatul ta. si sunt prosti ca ei nu inteleg o boaba decat daca moare vecina inima mea. ououou manelele lor imputite :*. [am nervi scuze ] dar zic un adevar
Nu-i lua in seama.Toti au gusturi diferite la muzica. Poate lor nu le place muzicaa asta si de asta vb asa.Nu-i baga in seama. Daca tie iti place ascult-o.E o lume libera.Bafta
Hmm nu am auzit la nimeni sa zica, ca dubstep e pentru cocalari. Dubstep e doar un simplu gen de muzica(foarteee foarte tare) ca si alte genuri de muzica.Mie una imi place si nu imi pasa parerea nimanui despre dubstepDaca chiar iti place nu ii baga in seama pe cei care nu le place
Fiecare e cu gusturile lui...stilul dubstep este ascultat mai rar putine persoane abordeaza acest stil de muzicadaca te simti bine ascultandu-l nu vad de ce nu ai asculta in continuarenu te lua dupa ce zice lumea...fiecare are firul propriei vieti si il creaza asa cum doreste si asa cum simte
Ei spun asta pentru ca nu o inteleg. Fiecare gen al muzicii inspira ceva. Mie Dubstep-ul imi inspira energie . Pana la urma gusturile nu se discuta, asculti ce-ti place si nu bagi in seama comentariile stupide ale altora . Sper ca ai inteles, din punctul meu de vedere >
Elenastoica9 întreabă: