| ingrid16 a întrebat:

De intotdeauna fetele sunt iconjurate de baieti care nu le apreciaza sentimentele si le fac sa sufere?

4 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Nu din totdeauna.De cand au inceput toate chestile cu drogurile, sexul la 14 ani...De ce o fata nu este respectata? Pentru ca nici ele nu respecta la randul ei.Baietiui vazand ca fetele sunt niste usuratice(majoriatea, nu toate)cred ca asa sunt toate, cred ca ei pot sa ne joace pe degete ca celelalte. E posibil sa o faca din placere, sa-si bata joc de noi. Dar a fost un timp in care femeile erau apreciate, mai exact dupa ce a obtinut niste drepturi, dar noi am abuzat de ele.

| bogdan74688 a răspuns:

Pur si simplu pentru ca voi alegeti gresit, pe "masculi alfa" cum am citit mai jos, care chiar sunt genu' ala de oameni de 2 lei, si fara scrupule, care nu apreciaza nimic, iar si voi ( nu zic toate, dar majoritatea ) la randul vostru, daca gasiti un baiat care sa va aprecieze, il luati de prost ( ca fraier ) si'l raniti la randul vostru, asa cum ati patit si voi. Asadar e doar "un joc" in care toti generalizam, crezand ca numai exista exceptii ( desi sunt si persoane care au reusit sa vada dincolo de stereotipuri, si si'au gasit jumatatea )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intodeauna. Daca iti place de el si el nu te place, da-l uitarii decat sa iti bata joc de tine

| riddler a răspuns:

Pentru ca fetele cauta subconstient protectie, siguranta. si far sa vrea sunt atrase de tipi gen "masculi alfa" adica baieti rai, cu temperament super protectiv si putin antisocial, adica exact acel tip de oameni ce nu prea dau 2 bani pe sentimente.