Bună skumpy,
Nu există anumită vârstă a adolescenţei, depinde şi de personalitate. La unele, când le vine menstruaţia. La altele, când îşi schimbă comportamentul (devin mai independente, mai rebele) *NU TOATE. Cum ziceam, adolescent poţi să devi la apariţia pubertăţii, cam între 8-12(13) ani.
Sper că te-am ajutat.
Numai bine.
Adolescenta nu are varsta,vine de la sine,depinde de atitudinile tale,de comportamentul tau,atunci te maturizezi, este adevarat ca te maturizezi un pic, dar un pic de tot la varsta de 18 ani deoarece ai mai multe drepturi,dar tot acel copil inocent,maturitatea poate veni la orice varsta,ma rog nici chiar la o varsta frageda, dar vine, dar in niciun caz in ziua cand implinesti 18 ani...
Buna ! Toata lumea spune 14 ani bla bla bla. Eu am 13 si vreau sa raman copil si sa-mi pastrez inocenta mereu.Adolescentii au si alte preocupari. Te sfatuiesc sa fii intotdeauna un copil care refuza sa creasca.. Ai putea deveni o adolescenta in adevaratul sens al cuvantului pe la 18 ani sau daca iti doresti poti sa fii si de acum. Deci, Bafta si numai bine!
Ionubdhdbndh întreabă: