| SoferTir a întrebat:

De la cati ani nu mai esti copil?

Răspuns Câştigător
| Ana a răspuns:

Pana cand iti intemeiezi o familie, atunci ai responsabilitati mai mari, dar oriqum in ochii parintilor tai vei ramane copil indiferent de orice.

17 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Din momentul in care iti dai seama de realitate.Atunci se rupe filmul naivitatii si incepe maturizareawinking

| Bacemi a răspuns:

Depinde. Stiu copii care se maturizeaza de mici, de la 12-13 ani. Altii sunt copii si la 30 de ani, indiferent de aparentele prezentate in buletin.

| Cσσкiє a răspuns:

În cartea,, Fără stres!,, scrie că (,) copilăria durează între 0 şi 7 ani. big grin

| madalicious a răspuns:

Copil nu mai esti pana nu faci un copil. Pentru ca atunci se aduna responsabilitatile si copilul de la exterior imbatraneste, desigur copilul din suflet ramane mereu copil! Dar mai sunt persoane care nu fac niciodata copii, si mai exista si persoane care vor ramane vesnic copii indiferent de varsta, pentru ca copilaria, nu are varsta, se simte in suflet. [parerea mea]

| Rukhsandra a răspuns:

Copil esti pana mori(mai ales in ochii parintilor)
eu cred ca o sa ma simt si le 80 de ani copil rolling on the floor

| brunetteee a răspuns:

Copil esti pana ati decedeaza ambii parinti, adica poti fi copil si la (50 de anii ) laughing asa am auzit happy

| Shift a răspuns:

Logic vorbind, pana la 18 ani cand iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale.
Dar spiritual, esti copil toata viata. Pentru ca orice om care are parinti se poate numi copil chiar si la varsta de 70 de ani! Deci toti suntem copii. big grin Adolescenti, adulti, batranii. Toate aceste etape au la baza copilaria. happy Orice om, indiferent de varsta lui este copil.winking

| Barajag a răspuns:

Varsta mea nu ma impiedica sa mai fiu o copilabig grin
Da, inca mai sunt copilbatting eyelashes

| portocalăăă a răspuns:

Depinde de comportament.
Nu poti spune ca nu mai esti copil la x sau y ani.

| bebytzza_9352 a răspuns:

Eu cred ca poti fi copil atata timp cat vrei sa fi copil...happy

chiar daca ai 30 de ani 2 copii un sot si 2 catei si un motanlaughing)) + un hamster de care trebuie sa ai in permanenta grija sa nul devoreze motanullaughing)) tot nu vad care ar fi problema sa fi copil bine e logik ca niciodata nu o sa mai poti face ce faceai la 16 - 17 ani cand o minteai p maikta ca dormi la un tovarash si u plecai de nebun la munte cu nebunii dupa tine laughing) si cand te sunau sa vada ce faci din reflex te dadeai de gol...gen" a nu stai linistita mama ne descurcam oricum e super zapada peisaju e criminal" (real) :d whistling
dar nu te impiedica nimeni si nimic sa nu devii un comunist dala invechit gen "nu face aia, nu te duce acolo, nu veni la ora aialaughing)) te poti distra cu copii langa tine nu-i problema eventual le dai sfaturi ca ai experientalaughing))

DECI COPIL ESTI CAT VREIhappy big grin

| AlinaOneDirection a răspuns:

18 fundita

| 2696 a răspuns:

Copil in ce sens? Unii se maturizeaza mai incet altii mai repede nu exista o varsta anumewinking

| elyssa20 a răspuns:

Cat sunt parintii pe pamant tot copil ai sa ramai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile dupa 18-20, barbatii dupa 50-60 laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kids_psiho e adresa unui psiholog de adolescenti si copiii. Incercati-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dureaza pana la 14 ani ai inteles copile!

| GulubuntzBudulush a răspuns:

În mod normal biologic la 15 ani nu mai ești copil, iar la 14 ani nu mai ești copilă (depinde de gen), Față de o relație părinte-copil nu se termină. Legal până la 16 ani. Fundă?