Eu zic in jur de 18, insa energizantul nu se bea in fiecare zi. (desi vad destul de des copii de 10 ani care beau ). Ar trebui consumat numai in situatii speciale, cand chiar trebuie sa stai treaz si sa ai energie. (o petrecere, o zi in care ai mult de muncit, habar n am)
Nare nimic daca consumi si acum energizant, doar in cantitati mici,
are vitamine, iti da energie, te simti ok, relaxat.
Sa nu mai bei ca iti face rau la inima, esti mic, ai destul timp sa bei energizant.sunt cazuri in care oamenii au murit de la prea multe energizante.cel mai bine e sa nu bei deloc, dar daca tu vrei poti de la 20 de ani.
La cat de nocive sunt la nicio varsta nu ar trebuie sa le bei. Ce ai tu nevoie la 12 ani de energizant?
Eu am aproape 14 ani si nu beau mai deloc decat o gura mica de enrgizant
Nu este bun pentru tine, întreabă-ţi părinţii, poţi consuma de la 16 ani în sus, nici atunci nu cred. Energizantul este pentru aduţi, încă eşti copil şi nu îţi va face bine.
La 12 ani am baut si eu dar de la altii cateva guri sau jumate(MONSTER, ZOOD, REDBULL, PISTON,++88, BURN SI ALTELE), dar nu imi cumpar sau beau in fiecare zi gandeste-te la ficat saracu, cei drept daca esti rezistent nu patesti nimic, dar nu stii ce-ti rezerva soarta! eu iti recimand sa nu bei singur poate cand esti cu prieteni si vrei sa te dai mare. Bafta!
Eu am baut cel mai mult 3 guri de energizant, nu prea e sanatos, deci nu iti recomand. Mai bine o cola/sprite/fuzetea etc. (eu beau cel mai mult fuzetea, cola si schweppes)
Eu am 15 ani si beau RedBull si alte tipuri, oricum mie unul imi plac energizantele, la petreceri beau, la club, botez, nunta dar m-ai beau si p-acasa uneori
DarkSkittles întreabă: