De la vârste destul de timpurii. Cauzele sunt multiple : eu de exemplu am pierdut ceva păr când am mers şi am făcut baie într-un râu, unde am reuşit să ajung cu capul la fundul apei. Mâlul care mi-a rămas în păr, mi-a afectat puţin radăcina deoarece am stat toată ziua la plajă iar duş am făcut abia când am ajuns acasă. Am pierdut atunci destul păr şi aveam 19 ani.
Un unchi de-al meu a făcut armata la marină unde aerul sărat si bereta care trebuia purtată nonstop, împreuna cu soarele necruţător, au reuşit să-l lase fară o buna parte din podoaba capilară.
Deci nu e legat neapărat de vârstă acest lucru.
Ehh... e o boala numita progeria, in urma careia copiii imbatranesc, ajungand sa arate la 12 ani ca la 75, si chelesc in prostie. Faza asta cu chelitul (din cate stiam) e provocata si de stress. E o boala numita alopecia (parca) in urma careia chelesti in portiuni mari de par, si se manifesta cam pe la 20-30 de ani. In rest, daca esti perfect sanatos, mai chelesti de-abia de la 70 de ani in sus.
Poti cheli si de la 20 de ani. unii nu chelesc niciodata sau cel putin nu ajung sa cheleasca.
Cam de la de la aproximativ 50 de ani sau mai devreme.Depinde de fiecare. Celulele omului imbatranesc ne mai fiind capabil sa se regenereze ca la 20 de ani.
Cam de la 50 de ani.Depinde de fiecare. Celulele omului nu mai se pot regenera ca la 20 de ani.Sau mai poti cheli din cauza cancerului.
)
ha!
teoretic de pe la 75 de ani
E posibil si de mic daca ai cancer!
Nu doresc asa ceva nimanui!
Depinde si ce gene mostenesti, sau de stresul la care esti supus. dar poti incepe si pe la 20 si ceva. bine, dar asta e in functie de organismul fiecaruia. dar nu-i problema, multor femei le plac cheliosii.
ksm1485 întreabă: