Parerea mea este ca poti purta tocuri la evenimente cum au zis si celelalte fete.Asa in general de la 17 ani ar fi cel mai bine deoarece purtatul tocurile de la o varsta frageda duce la probleme de sanatate.Numai bine.
Pai de pe al 14 ani cam asa ar fi preferabil dar sa nu porti prea des sau macar daca porti des sa nu ai tocuri gigantice. Pana la 16 ani ar trebui sa ajungi la maxim 8cm... nu e bine sa porti tocuri pentru ca ti se cam umfla venele acelea si nu te simti prea bine, iar aspectul piciorului poate avea de suferit. De acord cu emaemma - trebuie purtate la evenimente speciale nu peste tot! Oricum faci cum vrei acestea sunt doar pareri
Imi aduc aminte ca aveam in jur de 12 ani cand am purtat la o nunta niste tocuri de 5 cm.Si da, am amintiri neplacute de atunci(in sensul ca abia puteam sa merg).In prezent, port tocuri destul de rar, mai ales ca sunt inalta si nu am nevoie.Totusi,nu iti recomand sa porti pana nu implineste 13-14 ani.O sa te saturi cand vei creste! Te pup si sanatate!
Pa la 14 ani. Dar la evenimente. Si asa pe strada pe la 17/18 nu sunt prea innebunita dupa pantofi
Eu am 13 si port tocuri dar doar la evenimente: nunti, botezuri etc. cati ani ai? te sfatuiesc mai intai sa iti intrebi parintii, ei vor sti exact sper ca te-am ajutat
Eu am 13 ani, si port linistita tocuri pana in 12 cm, daca sunt mai mari pot afecta coloana...si nu e bine, de la o anumita varsta poti purta mai mari.