| marisela a întrebat:

De la cati ani trebuie sa te indragostesti sau sa ai prieten?

24 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Cand vrei tu si cand crezi ca e momentul potrivit de a-ti afce un prieten ...nu scrie nicaieri ca trebuie sa ai prieten doar de la nu stiu cati ani in sus tonguebig grin si de ar fi scris oricum nu s-ar fi intamplat pentru ca nu poti sa'i dictezi inimii cand si de cine sa se indragosteasca...

tu probabil te referi ca de la cati ani ar fi bine sa ai un prieten. si parintii sau altcineva nu te-ar considera prea mica pentru a avea un prieten big grinwinking. asta depinde de tine. cat de matura esti..., ca poti sa ai 11/12 ani si sa poti sa ai un prieten, dar poti sa ai si 14/15 ani si sa nu iti doresti prieen.; 0kiss

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Hmm... întrebarea ta e la fel de greu de răspuns ca şi când ai întreba "Când am să mor?"
Dragostea nu are o anumită vârstă, ea pur şi simplu vine, dacă e vorba de sentimente adevărate. Dacă o faci pentru că "aşa e la modă", mai bine nu o face deloc, sau dacă o faci, nu pune suflet în nimic.

| BuBuLyNa a răspuns:

Cati ani ai? o sa te indragostesti cand o sa-ti apara persoana aleasa in fata si atunci pe loc o sa te indragostesti.

| AndutzaAndu a răspuns:

Dragostea nu vine asa, la comanda, sa-i zici "acum vreau sa ma inragostesc", ea vine asa, pur si simplu, ai putea sa te indragostesti oricand, nu e scris undeva "toti copiii/adolscentii sa se indragosteasca de la x ani".

| ÅñdRa a răspuns:

Nici unde nu e scris lucrul acesta.

| Mariella a răspuns:

Nu e scris nicaieri ca ar fi o varsta la care TREBUIE sa te indragostesti. Pur si simplu se intampla

| AllForOne a răspuns:

Nu exista varsta sau limite pentru dragoste.
Dragostea e neconditionata. Poate aparea si cand nu te astepti fata de o persoana.

| blunts a răspuns:

Chestia asta cu dragostea incepe dupa 10 ani

| mady_1396 a răspuns:

E usor sa te indragostesti, e ceva spontan. Sa fii la rndul tau iubit/a de persoana respectiv e mai greu...

asa, de formalitate, de vazu' gastii e destul de usor sa ai prieten...
Sa nu le crezi cumva pe fetele de la scoala care isi shimb iubitu la max. o luna ca ii iubesc, asta e ceva superficialwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te indragostesti cand te nimereste sageata lui cupidon.happy
Si prieten. se intampla sa nu fie chiar primul baiat d care te indragostesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 16 ani si nu am prieten desi imi place de cineva. da nah. suntem doar prieteni. din PACATehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca te indragostesti asa laughing Nu exista "TREBUIE " in dragost! Eu m-am indragostit prima data de la 5-6 aniwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O colega s-a indragostit de la 5-6 ani dar nu a avut prieten doar ii placea de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drafostea vine atunci cand nu o astepti. dar depinde si varsta ta.de obicei maj. fetelor au un prieteni.nu neaparat stabil pe la varsta de 12/13 ani depinde de persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cati ani vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 10

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar oricum eu sunt indragostit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut am 15 ani si inca nu am avut nici macar un prieten credti ca ee gravv?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand simti thu cand te indragostestiii...

| TotLora a răspuns:

Dragostea nu are varsta, ea exista pretutindeni si te poti bucura de ea oricand.

| unikat a răspuns:

Treaba cu indragostitul :nu ai cum sa stii in 1 rand daca te-ai indragostit pentru 1 oara.Pentru ca sa stii ca esti indragostit de cineva trebuie sa treci printr-o serie de lucruri cu pes aceea, pentru ca una e sa iti placa de cineva si alta e sa te indragostety, multa lume incurca chestiile astea 2. E frumos sa spui sa sunt indragostit(a), dar nu ai cumsa te indragostesty de ceva ce nu stii ce nu cun:acel lucru se numeste altfel:dorinta de a avea acel lucru, in ccazul de fata pers dorita...asa ca sa te indragostesty conteaza si varsta pentru ca daca esti mai mik confunzi lucrurile, trebuie sa fi si un pic matur ca sa ti dai seama de acest lucrubig grin aceasta e parerea mea. sper ca nu o considerati tampenie big grin peace_X_

| misteryoo a răspuns:

Dragostea e imprevizibila, apare cand nu te astepti in viata ta. Dragostea nu are varsta, dragostea este indelung rabdatoare si aducatoare de fericire, cine iubeste a ajuns desavarsit in dragoste.Prieteni/e sunt multi/e pe acest Pamant insa doar unul singur, care este pentru tine te poate fericit cu adevarat, asa ca incepe sa iti cauti perechea, nu mai astepta.SUCCES

| shadow_7826 a răspuns:

Nu e o varsta stabilita care functioneaza la toata lumea. totul e sa ai noroc, sa stii unde sa cauti si sa realizezi cand gasesti persoana potrivita ca sa nu "ii dai cu piciorul" eu primul "prieten" l-am avut in clasa a 2-a laughing si acum n-am mai avut prieten de vreo 6 7 luni pentru ca nu gasesc persoana potrivita si pentru ca iubesc pe cineva care nu ma va iubi never. fii increzatoare si inarmeaza-te cu rabdare. toate vin la timpul lor fara sa realizezi

| alice2 a răspuns:

Dragostea nu are varsta! Ai fluturi in stomac cand vorbesti cu el, cand auzi dde el, cand il vezi pe strada? Atunci e sigur ca esti deja indragostita de el. Dragostea se intampla si de obicei te indragostesti exact de o persoana pe care poate nici nu o prea bagai in seama inainte, si numa te trezesti intr-o zi indragostita de acea persoana. (intr-o zi-->adica poti avea 10, 15, 30 de exemplu) dragostea nu are varsta cum am mai spus. dragostea e oarba si nebuna... si dragostea SE intampla!(indiferent de varsta)

Întrebări similare