| Aηηy a întrebat:

De la cati ani v-ati apucat de gatit si care a fost prima voastra mancare?

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru mine bucataria este un teritoriu necunoascutwhistling

| Libelle a răspuns:

Prima mea mancare...cred ca rosie cu branzalaughing pe la 9-10 ani, mi se parea ceva tare complicat, apoi am inceput sa fac si o omelata pe langa.

| Roxy a răspuns:

Pai prima data a fost pe la 10-11 ani.am facut un experiment de prajitura facuta in cuptorul cu microunde.am facut reteta de vreo 4-5 ori pana cand a luat foc prajitura odatalaughing
Dupa aceea m-am calmat si nu am mai facu reteta aia.Am cautat pe net si am gasit oua ochiuri.si ma apuc eu sa pun ulei in farfirule si oua si cand imi era lumea mai draga imi explodeaza ouala in cuptorlaughing
Eram singura acasa si ca sa nu vada mama ce tampenie am facut m-am apucat sa curat fiecare orificiu cu betiosoare de urechilaughing
Am curatat 2 ore la el.era mai curat ca si atunci cand l-am cumparatlaughing
Dupa aceea m-ia arata maicamea cum sa folosesc aragazul si acum gatesc cam orice cu placere:X

| Denisa a răspuns:

De la 12 ani pentru ca mama a plecat in strainatate si am ramas singura cu tata acasa, el muncind a trebuit sa fac eu mancare. Prima mancare...cred ca a fost supa sau sosuri de carne...paste. Ceva de genu. Oricum nu mi-au iesit din prima, dar cu timpul am invatat.

| englezuc a răspuns:

8-9- ani cartofi prajiti!

| ioana_5584 a răspuns:

8 ani. oua prajitebig grin

| lollipopzz a răspuns:

Pe la 3-4 ani am facut din nisip prajituri de forme diferite! atunci nu stiam ca alea nu sunt mancaruri!

| Mikka_1023 a răspuns:

Mi se pare ca pe la 10 anilaughingam facut prima data o prajitura si nu stiam reteta corecta in loc de 4 oua am pus 8laughingoricum sa primit gustos...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 12 am facut clatite laughing

| alisa05 a răspuns:

15straight face caltite
si finish. l
nu mai am de gand sa gatesc big grin
pentru asta is facuti cei din jur laughing

Întrebări similare