Prima mea mancare...cred ca rosie cu branza pe la 9-10 ani, mi se parea ceva tare complicat, apoi am inceput sa fac si o omelata pe langa.
Pai prima data a fost pe la 10-11 ani.am facut un experiment de prajitura facuta in cuptorul cu microunde.am facut reteta de vreo 4-5 ori pana cand a luat foc prajitura odata
Dupa aceea m-am calmat si nu am mai facu reteta aia.Am cautat pe net si am gasit oua ochiuri.si ma apuc eu sa pun ulei in farfirule si oua si cand imi era lumea mai draga imi explodeaza ouala in cuptor
Eram singura acasa si ca sa nu vada mama ce tampenie am facut m-am apucat sa curat fiecare orificiu cu betiosoare de urechi
Am curatat 2 ore la el.era mai curat ca si atunci cand l-am cumparat
Dupa aceea m-ia arata maicamea cum sa folosesc aragazul si acum gatesc cam orice cu placere:X
De la 12 ani pentru ca mama a plecat in strainatate si am ramas singura cu tata acasa, el muncind a trebuit sa fac eu mancare. Prima mancare...cred ca a fost supa sau sosuri de carne...paste. Ceva de genu. Oricum nu mi-au iesit din prima, dar cu timpul am invatat.
Pe la 3-4 ani am facut din nisip prajituri de forme diferite! atunci nu stiam ca alea nu sunt mancaruri!
Mi se pare ca pe la 10 aniam facut prima data o prajitura si nu stiam reteta corecta in loc de 4 oua am pus 8
oricum sa primit gustos...
15 caltite
si finish. l
nu mai am de gand sa gatesc
pentru asta is facuti cei din jur
deeaa_8990 întreabă: