Asa cum a spus si Anneshht...+ statul prea mult in soare in orele "interzise" (stiu asta din propria experienta).
Le poti elimina cu TINCTURA DE PROPOLIS, pe care o gasesti in farmacii sau la plafar.
Daca iti dai zilnic cu tinctura pe alunite, vei vedea rezultatul!
Am testat!
Sper ca te-am ajutat!
Alunitele survin si din multitudinea de factori genetici, proprii fiecarui individ in parte, apoi pot aparea si din cauza gradului de expunere la soare, al stilului de viata, anumite afectiuni interne dar si modul de ingrijire a pielii.
Nu excesul de alunite trebuie sa ne alarmeze, ci schimbarea sau modificarea aspectului lor.
Cele aparute la varsta adulta se pot incadra in riscul de precancere sau cancere cutanate. Traumatizarea sau ruperea unei alunite nu inseamna ca induce imediat aparitia cancerului de piele.
Semnele care ar trebui sa ne ingrijoreze sunt atunci cand o alunita ne da o senzatia de mancarime sau de usoara jena si isi schimba aspectul.
Un factor favorizant in aparitia cancerelor de piele il constituie expunerea neadecvata si dozata la soare.
Acest lucru inseamna ca in functie de tipul de piele, se vor folosi creme sau lotiuni de fotoprotectie atunci cand se face plaja, se vor evita orele de varf ale radiatiilor UV si se va adapta imbracamintea (palarii cu boruri largi, tricouri, mai ales la copii si la persoane cu pielea sensibila la soare).
Daca o persoana are alunite, intr-o zona a corpului care vine in contact frecvent cu o imbracaminte prea stransa sau accesoriu (curea de ceas, curea de pantaloni, marginea sutienului, etc.) se recomanda indepartarea preventiva a alunitei.
SURSA:http://www.sfatulmedicului.ro
SunShine_3102 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Idkrjek întreabă: