| zuziOoO a întrebat:

De la ce varsta ati inceput sa purtatzi bustiera? am 12 ani sa port bustiera sa nu?

Răspuns Câştigător
| BoOoMbOnik a răspuns:

Da poarta! Este necesar! Funda? Mersi

10 răspunsuri:
| Anna_9116 a răspuns:

Daca ai ce sa pui in bustiera...hee hee poartawinking

| AlExAnDrU_7476 a răspuns:

Da merge

| mytzzy_8364 a răspuns:

Pai si eu de la varsta de 12 ani am inceput sa port si ce daca porti uni poarta si de la 10 ani daca au ce sa bagelaughingpoarta e mai bine nu i se lasa cand o sa fi mai mare:*

| clauu_8350 a răspuns:

Daca e nevoie poartă happy
eu am început să port sutien de la 11 anihee hee)

| TellMeWhy a răspuns:

Am inceput sa port de la 11.
Dar bustiera nu sutien,
NU SUTIEN.
Salve

| JajaAliensHere a răspuns:

Poti purta de la varsta asta, doar ca bustiera nu prea lasa pieptul sa creasca.

| Voluntar a răspuns:

Draga mea, eu port de la 12 ani jumate, si nu este nici o problema.Eu chiar te sfatuiesc sa porti pentru ca este necesar. Purtand nu ti se mai lasa nici sanii. Sper ca te-am ajutat.happy Funda? thinking

| CocaCola00Lover a răspuns:

Eu una am inceput sa port bustiera pe la 12 ani jumate`, si port doar la tricourile/bluzele albe sau mai transparente. Parerea mea e ca daca te incomodeaza sa nu porti, ca nu are rost. Eu port doar bustiere fara elastic fff strans, sa nu ma jeneze. Daca vrei poarta, dar eu nu cred ca are vreun rost. Sper ca te-am ajutat! :-p

| DyDy7432 a răspuns:

Poti sa potri bustiera si stai linistita ca sanii cresc si cu bustiera si fara. Eu port de la 11 ani. Am 12 ani si luna viitoare implinesc 13 si deja am 2 sutiene. Fundaa?

| amicsss a răspuns:

Draga mea.Depinde cat de dezvoltata esti.:*:*j nu e nimic rau de la varsta asta daca porti:*:*