| Mirabela_6911 a întrebat:

De la ce varsta credeti ca poti avea un prieten/iubit? eu de exemplu am avut la 13 ani, acum am 17... a fost prea repede? (tinand cont ca nu am avut nikiodata relatii sexualehappy... voi de la ce varsta credeti ca e cel mai bine? de ce? mersi:*

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Iubirea nu tine cont de varsta. Poti sa ai iubit si de la 10 ani sau mai putin. Nu iti e drag sa vezi 2 copilasi de 7 ani poate sau mai putin care tot stau si se pupa pe obraz, se imbratiseaza. Problema e alta. Iubirea are 3 stadii. Exista iubirea copilariei, iubirea adolescentei si iubirea matura. Iubirea copilariei o vad pana pe la 18 ani. Cea a adolescentei pana pe la 25 de ani. Dupa incepe iubirea matura atunci cand chiar daca esti cel mai romantic om din lume tii cont de realitatile care te inconjoara si lucrurile se schimba.
Nu e nimic rau sa ai iubit atata timp cat el te face fericita si datorita lui totul e mai bine. Dar trebuie sa stii ca totul are niste limite. Relatii sexuale nu cred ca ar trebui sa te grabesti sa ai. Mai asteapta macar 1 -2 ani.

| elena a răspuns:

Prieten poti sa ai la orice varsta.
Prietenia / in sensul corect al cuvantului/ dintre un baiat si o fata este mai adevarata decat dintre doua fete, baietii sunt mai loiali si sinceri.
Pentru relatii sexuale mai asteapta macar un an, cum ai stat pana acum inseamna ca rezisti chiar si 2 ani.
Dupa 18 ani, esti majora hotarasti singura incotro sa o iei si ce vrei sa faci cu viata ta...nu uita intotdeauna parintii trebuie sa-ti fie cai mai buni prieteni, daca ai incredere in ei, ii vei ava alaturi toata viata.

| Psihoyounger a răspuns:

La vârsta la care tu ce persoană te simţi pregătită. Atunci când crezi că poţi iubi cu inima, nu cu mintea. Pentru că atunci când "iubeşti" de ochii lumii, minunatul sentiment nu mai este deloc atât de măreţ.
Psihoyounger

| Adya20 a răspuns:

Eu am avut de la 14 primul prieten, am avut grija sa nu ma grabesc in ceea ce priveste acea parte a relatei sexuale! Cu cat te pastrezi mai mult asa cu atat e mai bine pentru tine! Cand o sa gasesti baiatul potrivit atunci o sa poti trece si la etapa asta dar pana acolo ai grija la baieti!big grinDe multe ori nu trebuie sa te lasi condusa de inima pentru ca este posibil sa te inseli, inainte de a face altceva "verifica" in ansamblu toate etapele! Iubirea in mod normal nu are varsta dar poate sa fie oarba, nu daca mi s-a intamplat mie este necesar sa ti se intample si tie dar ca fata fiind este bine sa stai cu ochii in 4, sa nu daruiesti inimioara ta oricui! Pastreaza-te cat mai mult, iar el daca te iubeste te va astepta oricat va fi necesar.

| Simyx a răspuns:

Mihaela, iubirea nu are varsta, mai ales daca ai 13 ani inseamna ca daca vrei poti oricum sa ai un iubit.
Eu am fost indragostita de mica, nu si indeplinita dar indragostitalaughing
Si dati seama, eu am acum 11 anihee hee

Vreau doar sa-ti spun ca poti iubi indiferent de circumstante.
Fundabatting eyelashes?

| bestgirl1 a răspuns:

Eu am 10 ani si am un iubit de 13 ani si imi place foarte mult de el tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am iubit de la 10 ani laughing. iti dai seama si am 13 rolling on the floor
si sunt :X de el pana peste cap laughing
IUBIREA NU ARE VARSTA
atunci cand u te simti fericita si te doare stomacu inseamna ca esti indragostita [fie sau iti este foamne] :*:*:*

:X:X:X:X:X iubirea asta :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut de la 11-12.
E ok de la ce varsta te indragostesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta sa eu spui lui mutu.ca nu ai avut relatii sexuale. le-ai avut si chiar repede, da nu inteleg de ce te dai virgina? ai fi vrut sa fii acum, fiindca iubesti cu adevarat? si ti s-au cerut erxplicatii? eee asta e a zburat puiul cu ata si nu mai esti domnisoara. esti femeie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 10 ani si am prieten.
:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e de loc prea de vreme mie mi-a placut un baiat de la varsta de 10 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai dreptae da eu nu vreau cine stie ce vallyy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 ani si sunt cu un baiat mai mare parinti mei nu sunt dee acord nu-s tiu ce sa fac ca noi ne iubim forte mult

| alina161098 a răspuns:

Sal am 12 ani si cred ca prienen poti avea dupa 18 aniwinking