Incepe la varsta de 14 ani sau chiar mai devreme (11-14) depinde de fiecare individ in parte. De la varsta de 18 ani esti considerat un adult dar altii spun ca devii adult de la varsta de 21. Acum tu esti pana la 18 ani in procesul de pubertate.
Scuza-ma dar adolescenta este de la 14 ani pana la 20 de ani mai documenteazata
Adolescenta ar avea mai multe intelesuri.Cica adolescent esti odata cu majoratul pentru ca, conform studiilor atunci esti in stare sa iei decizii de unul singur. Dar asta o simte fiecare cred eu. Este un prag cand incepi sa vezi viata altfel. Nu poti sa spui ca e o varsta certa.
Poi dupa parerea mea esti adolescent atunci cand te simti pregatit sa lasi in urma toate lucrurile legate de copilarie.Pentru mine adolescenta a inceput la varsta de 12 ani si cred ca se va termina in jurul varstei de 18 ani.Asta e parerea mea dar fiecare devine adolescent atunci cand va fi pregatit.Cam asta cred eu si sper sa te ajute.
Pai...cativa cred ca adolescenta incepe odata cu pubertatea. Ce spuneau si altii pentru ca atunci majoritatea se simt independenti si pregatiti. Chestia asta incepe de la 12 pana la cel tarziu 14 ani.Nu este o regula! La mine s-a intamplat la 11 ani. De la acea varsta vei incepe sa te imbraci modern...acum in 2010 fiind in trend blugii stersi/rupti si converse (adidasii aceia subtiri cu varf alb, lucios). Sper ca v-am fost de folos!
Dulcika_7055 întreabă: