Poti sta singura la orice varsta, asta concluzand ideea de a te descurca singura. Daca parintii au incredere in tine te pot lasa singura, nu vad acre ar fi problema. Ce n-as da sa am casa mea, banii, dar vor veni si astfel de timpuri
Bafta.
Atata timp cat te poti intretine singura...
Dar... ar trebui sa ai cel putin 18 ani, sa nu iti castigi veniturile prin moduri josnice, sa fii destul de responsabila sa iti iei viata in propriile maini.
Pai vorbeste prima data cu mama ta ca ea te va intelege mai bine, si dupa daca mama ta este de acord incercati sa il convingeti pe tatal tau sa te lase la oras, cu siguranta daca esti o fata cuminte si au incredere in tine te vor lasa, ca te inteleg stiu cum e dar daca stii sa te dai cu binisoru pe langa ei vei obtine ce doresti .
Ma refer pe plan legal...mama e plecata in strainatate(ma sustine financiar), iar tata vrea sa se mute la tara.
Nu exista o limita bine determinata pentru asa ceva. Varsta de 18 ani constituie "pragul maturitatii" asa zisul... dar asta nu inseamna nimic, ceea ce conteaza mai mult sunt mai degraba si calitatile tale sociale/psihologice si personalitatea ta (cat de independenta esti, cat de harnica, responsabila, si nu in ultimul rand, cat de mult vrei acest lucru) oameni care traiesc cu parintii exista si la 30 40 50 60 de ani, in timp ce exista adolescenti care de la varsta de 15 16 ani invata sa se descurce singuri iar la 20 sunt complet independenti...
Elenastoica9 întreabă: