Normal dupa 10 ani, eu am fost in tabara la 11 ani in discoteca si nu mi s-a spus nimic, dar era TABARA si aveam aprobarea parintilor si a profilor!
Depinde in ce club, discoteca mergi, la unele trebuie sa ai minin 18 ani sau poti sa intri la orice varsta, iar fiind minor, insotit de un adult; X
Depinde ce fel de discoteca, club.cred ca dupa varsta de 15 ani jumatate ai putea avea aprobarea parintilor.Nu cred ca la varsta de 12/13 ani ai ce sa faci intr-un club.
De la 14 ani ca stii ce e ala un dans si depinde de parinti cum ii ai ca poate nu te lasa nici la 18.
Mai. eu am mers la discoteca cred ca pe la 5-6 ani.. Eram mica si ma luau verisoarele mele.[una dintre ele era barmanita acolo] .iti dai seama ca nu eram deloc impresionata. fiind mica . eram ocupata. cu [sucurile. jucariile] . Acum depinde si de parinti. daca sunt intelegatori poti merge si de la 10 ani [insa cu persoane mai mari decat tine ]. sau normal. 16-17 ani. atunci cred ca vor fi parintii total de`acord
Discoteca nu e cosmos sa nu poti ajunge. Daca ai 3 ani si ai invatat sa faci pasi poti sa te duci la discoteca. Mare smecherie.
scumpika01 întreabă: