Nu e nevoie sa-mi dea parintii voie, eu oricum nu port bijuterii. Nu am nicio ocazie ca s-o fac, iar daca as face-o, m-as limita doar la o bratara si un lantisor. Nu imi plac oamenii care vor sa iasa in evidenta umplandu-se de bijuterii, se vede ca sunt mandri si tupeisti!
12 ani sa zic.adica nu mi-a interzis in mare masura sa nu port.si oricum nu prea purtam asa. aveam ce aveam cu inele si bratarii:X:X.La 15 ani am primt un lantzic de la mama si chiar si acum il port la gat.
Buna! nu a existat doar cand am simtit ca-s pregatita a-mi asuma bijuterii, atunci am facut si pasu!, Pa!
Nu mi-au intrezis asta dar nici nu sunt o fire extravaganta si nu-mi place sa-mi accesorizez vestimentatia prea tare.Imi plac lucrurile simple dar care ies in evidenta.
Mi-au atarnat steaua lui David de cand aveam 2-3 ani, era de aur si nu-mi placea. In clasa a 8-a purtam o pentagrama, acum port o chestie asa de ornament...care nu simbolizeaza nimic Si nu s-au luat niciodata de bijuteriile mele...
De la 6 luni port asa ceva la 13 ani aveam un lantisor dar l`am pierdut. si acum port lucruri care nu au un simbol anume.
De cand m`am botezat...atunci am primit un lantisor o bratara si cercei, pe care acum nu ii mai am i-am schimbat.
Sincer mie imi place sa port aur chiar daca multor fete nu.Acum port cercei de aur alb 3 intr-o ureche si 1 in cealalta si am si un lantza si o bratara dar nu imi plac si nu le port momentan
Parintii nu s-au impotrivit niciodata modului meu de a ma imbraca sau bijuteriilor pe care le port. Eu port un lantisor de aur pentru ca imi place mult culoarea, bratari si de argint, si de aur, depinde de zi, cercei de toate felurile, in special din argint, imi plac cel mai mult.
Din totdeauna, daca te referi la pircinguri la 14 ala din nas, 15 spranceana, si anul asta limbuta cu machiajul a fost cam naspa 14-15 ani