17-18 ani încolo zic eu... cât mai târziu de fapt. mai bine semipermanentă, e mai sănătoasă un pic pentru unghie
Gelul, acrylul, oja semipermanenta sau oja clasică, nici unul din aceste produse destinate unghiilor nu sunt dăunătoare unghiilor, sunt foarte sigure. Ceea ce distruge unghia este de fapt omul, prin folosirea incorectă a produselor, îndepărtarea incorectă, lucratul acasă după YouTube și două sfaturi proaste de pe grupurile de Facebook etc. Pilitul în exces, rosul, smulsul produsului, toate aceste procedee periculoase și nesănătoase duc la deteriorarea unghiilor cât și la diverse boli.
Păi da, îndepărtatu în mare, dar semi se îndepărtează mult mai ușor decât gelul și nu trebuie mereu pilită unghia atât de rău ca la gel. Eu am avut și și și s-a văzut diferența între gel și semi.
Păi asta nu înseamnă că oja semipermanenta e mai sănătoasă decât alt produs. Toate sunt safe. Iar cu indepartatul este altă poveste. Dacă mergi la profesioniști, nu va fi deteriorata unghia după indepartare indeferent dacă e cu gel sau semi. Dacă se întâmplă asta, de vină este persoana care face procedeul și atât.
Buna! Mie nu mi se par deloc ok dar fiecare face ce vrea. Eu cred ca atunci cand esti pe banii tai si iti permiti sa ai astfel de prietentii. Pana atunci poti sa folosesti oja.
Pai la varsta aia cand ea isi permite acest lucru din banii ei munciti. Nu pe banii parintilor. Dar oricum mi se par aiurea unghiile alea lungi, in schimb cele mai putin lungi sunt chiar dragute, dar eu raman tot la oja.
Unghiile cu gel nu avantajeaza orice fata, if you know what i mean.
razadeluna întreabă:
anonim_4396 întreabă: