Wow...destul de misogin, nu crezi?
Nui normal să-ți pierzi emoțiile căci ele ne sunt rădăcinile vieți fără el am fi niște pietre fără rost și nimic de oferit emoțiile noastre ne fac sa fim ceia ce suntem ca oamenii ele de definesc și ne fac sa simiți într-adevăr cu Adevărat multe ce nu pot fi explicat măcar. Dacă simți ca nu mai ai emoți dacă simți ca te transformi într-un om rece și lipsit de orice fel de emoție și empatie fata de un om și de tine înseamnă că sănătatea ta nu este în regulă. Dacă ajungi sa nu mai simt când îți este foame și lipsă de somn este din nou o mare problemă de sănătatea ar trebuie sa mergi la un medic de familie și nu trebuie trecut cu vederea căci poți ajunge într-o situație foarte grava la un momendată și nu va fi bine deloc. iar cu faptul ca spui ca te simți într-o vis asta îmi spui mie ca tu nu mai ești conștient de tine și conștința ta este afectată cauza cauzele nu le știu căci nu mi-ai spus decta faptul ca te simți într-un vis și ca îți pierzi emoțiile și nu mai simți când îți este foame ai avut o întâmplat în viața ta? în care toate astea au început să-ți apară pe parcursul vieții tale?
Piciu_Mihaela_ întreabă: