| Biiiultes a întrebat:

De la un timp am o stare foarte naspa. sunt foarte geloasa, mai retrasa, mai mereu trista si chiar si cele mai mici lucruri ma fac sa plang Ce ziceti? De obicei eram foarte vesela prietenoasa si nu ma suparau lucrurile banale.

5 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Sunt semnele unei depresii.incearca sa realizezi care sunt cauzele

| Rumi a răspuns:

Gaseste-ti un prieten mai apropiat si discuta cu el despre problemele tale, dar ai grija, trebuie sa fie un prieten apropiat, in care poti avea incredere, pentru ca daca nu poti spune asta despre acel prieten nu ai facut nimic. Bafta!

| Biiiultes explică:

Cauzele le stiuoh go on am fost in excursii etc adica eu deseori zambesc in public dar imi vine sa plang si maschez tristetea

| madalina2222 a răspuns:

Esti stresata foarte tare ceva sau cineva te streseaz asa mult ca te face ca niste lucruri banale sa te supere

| doomstad a răspuns:

Pai! De obicei starile astea se formeaza dintr-un motiv anume!happy Tu trebuie sa te consulti pe tine insuti si nu uita ca totul pleaca de la cap!happy Te-ar putea ajuta o excursie singura undeva unde nu cunosti pe nimeni, unde este liniste deplina si daca se poate si un (Psiholog)!happy Si incearca sa faci mai des lucrurile care te inveseleau pe tine o data!happy