| Dudăăăă a întrebat:

De la un timp de cand am mai crescut(in prezent am 13 ani si jumate)am inceput sa fiu irascibila, uneori chiar imi vine sa plang si fara motiv. Voi aveti stari dinacestea? Dau fundita celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Da, am uneori astfel de stari nu stiu de ce, si cum ai mentionat unoeri parca sunt si putin irascibila, nu stiu ce e cu mine uneori ma simt foarte nervoasa cand vorbesc cu cineva, am asa nu stiu o stare ciudata si scimbatoare, odata sunt vesela si plina de viata, odata ma transform parca intr-un emo adica imi scade pofta de viata ma simt nervoasa etcstraight face nu stiu daca asta fac exact emo dar eu asa stiubig grin sper ca te-am ajutat catusi de putin ce zici funda?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

se supără, se înfurie ușor, iute la mânie; iritabil. Asa esti si tu? se irită sau se enervează foarte ușor care se înfurie ușorCare se înfurie ușor; mânios, supărăcios, poate simpti o durere in suflet care te dezamageste si plangi fara motiv.

| frumushika09 a răspuns:

Si eu am 13 ani, uneori plang pentru ca ma simt singura, chiar daca am prieteni, simt ca ei sunt departe si ca nu prea am pe nimeni in lume. Poate ca asta e si motivul pentru care plangi u

| Kiyy a răspuns:

Si eu la fel, imi vine sa plang iar dupa ce plang bine de tot ma simt mai eliberata, din cauza asta m-am si apucat de fumat, adica cand simt ca imi fac rau singura nu imi mai vine sa plang ca atunci cand lumea ma lasa deoparte din incepe sa barfeasca... chestii din astea. M'am inchis in mine si nu mai vorbesc cu prietenii asa de mult cum vorbeam pana acum. Cateodata ma si intreaba ce am si le zic ca nimic. Singurul prieten cu care mai vorbesc este 1 baiat, care are aceeasi problema ca si mie iar cand vorbesc cu el ma simt mai vesela happy.