anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la un timp de vreme colegii mei de facultate se poarta foarte ciudat, adica nu imi vorbesc, abia daca imi raspund la salut, iar cand ii intreb ceva se fac ca nu aud. Nu le.am facut nimic, o colega nu ma suporta si i. a intors pe toti impotriva mea, pana mai acum 2 luni toti vorbeau cu mine pot sa zic ca eram cea mai sociabila, populara fata. Nu stiu ce au cu totii, si nu stiu ce sa fac sa se schimbe situatia.

Răspuns Câştigător
| adriana49 a răspuns:

BUNA Brihanna.Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji.Pur si simplu nu le baga in seama pana la urma o sa isi dea seama ca fac o greseala.Fi tare si nu te lasa la ele deoarece odata ce au prins slabiciunea te vor ataca si mai tare.Incearca sa vorbesti frumos cu ele si intreabale ce s-a intamplat atunci cand crezi ca e un moment bun.Niciodata sa nu te lasi.Iar daca iti sunt prietene sau colege adevarate ar trebui sa vina sa iti ceara explicati. Oricum eu zic ca cel mai bine ar fi sa nu te lasi la ele. Stiu cum e ca si eu am trecut prin acesta situatie dar le-am raspuns cu aceeasi moneda.Iti doresc mult succes.

2 răspunsuri:
| MTC a răspuns:

Menen Speed Stick daca Lady numai are efect

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate te cred mai ciudata, poate nu esti la fel ca ei