Mama ta sigur te iubeste! Dar probabil ca acuum are ceva pribeleme.NU o mai baga in seama si ai sa vezi ca va fi bine.
"De la un timp" - deci e clar ca mama ta te iubeste si nu esti deloc o povara, asa cum crezi tu. Poate are o perioada proasta la birou sau poate ea insasi trece prin momente grele. Incearca sa ii arati cat de mult o iubesti, asteapt-o cu mici surprize atunci cand vine acasa. Nu cred ca e bine sa te pripesti cu astfel de ganduri pesimiste. O mama isi iubeste nespus copiii, chiar daca nu tot timpul lasa sa se vada acest lucru. Ai grija de tine.
Pai.Sunt in aceeasi situatie cu tine.Si eu am incercat sa vorbesc cu ea, nu ma asculta si dupa aia am ignorat`o.Gen.ma enerva prea rau.Si o sa vezi ca o sa se schimbea ea cand va realiza ca si-a cam pierdut dragostea de fica.nu e un sfat bun.dar.nu stiu ce sa zic.mamele pot fi foarte dificele.totusi, ce mai poti sa faci e sa ti o discutie asa cu toata familie.sa va strangeti toti[mama, tata, frati/surori(daca ai)] si sa vorbiti toti despre problemele voastre, ce va supara.Si incearca sa o asculti poate o superi cu ceva, poate vrea ceva anume.Ascult`o si incearca sa rezolvi problema asta.Nu vreau sa se ajunga in cazul tau cum e in al meu. Multa bafta! ai nevoie:*
Probabil, mama ta este stresata, are multe probleme pe cap, si nu isi da seama ca te raneste. mai bine poarta o discutie cu ea, spune-i ca vrei mai multa atentie din partea ei, sigur o sa te inteleaga. doar e mama ta :*
Diorrus întreabă: