| Lilllith a întrebat:

De la un timp nu ma indragostesc numai de actori ...nu stiu ce sa fac pentru ca nah actori si chiar daca ii cunosc sunt sigura ca nu ma vor baga in seama eu nu sunt vedeta.(de baieti din scoala nu ma indragostesc nu stiu sunt multi care sunt draguti)dar nu-s pe placul meu. ce sa faccrying cu asazisele vedete de film nu am sanse.(( chiar daca as vrea.crying

Răspuns Câştigător
| speranata a răspuns:

Pai poate tie iti plac baietii mai mari. Acum nu e obligatoriu sa ia un prieten. SI orikui il place de vedete, si mie imi place de exemplu de justin bibber si de edward si twilight tongue. stai linistita ca toate vedetele st frumoase/frumosi deoarece apar la tv si se aranjaza si ei. si baietii de la tine din sc st frumosi st sigura ca in fiecare baiat e ceva frumos dar numai ca poate tie iti plac numai vedetele sau asa te-ai obisnuit tu cu gandu asat ca iti plac numai vedetele. oricum st konvinsa ca esti frumoasa si iti poti gasi un prt si in scoala

1 răspuns:
| AG a răspuns:

Buna draga meahappy
Tie doar ti se pare ca te indragostesti de actori, pun pariu ca esti micuta[12-13 ani?] si te cuceresc prin look, carisma. Asta le e si meseria. E doar admiratie, si tu spui ca nu te indragostesti de nici un baiat de la tine pentru ca tu ai vrea ca ei sa fie ca si acei actori. Don't worry, va trece chestia asta cu timpul.