anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la un timp nu ma simt deloc bine. Sunt trist, supărat, fără chef de nimic și toate astea din cauza unor cicatrici rămase din urma acneei. Ma frustreaza și deprima extrem de mult, am pe obraji și in jurul tâmplelor, putin pe gat, am și riduri, puncte negre, pori mari. Parca prietenii mei nu au niciunul nimic, poate un cos doua, in rest nimic. In plus, mi se pare ca am și strabism, am fost la oftalmolog și mi-a zis ca e ceva insesizabil dar mie tot mi se pare. Ma gandesc ca nu o sa reusesc sa am un job bun, o prietena etc din cauza acestor lucruri. Majoritatea fetelor cu care vorbesc sau le-am plăcut nu m-au plăcut înapoi si ma gandesc ca asta e din cauza aparentelor mele, ca nu am un ten curat etc. Și familia mea a observat ca sunt supărat și prietenii. Pur si simplu stau aproape toată ziua și caut tot felul de remedii, tratamente. Am fost la dermatolog, am făcut niște tratamente cu laserul, creme, deși nu vad mare îmbunătățire. Mi se pare ca sunt toți asa superficiali. Nu știu ce sa mai fac, n-am chef de nimic, la 18 ani când ar trebui sa-mi trăiesc viața și sa ma bucur de viața.

6 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Iati o iubita din ucraina care vrea cazare sa vezi tu cum iti trec toate bublele si fugi la munca sa faci rost de mancare si intretinere si chirie
Garantat iti trec toate complexele

| SharpEagle a răspuns (pentru RxTx):

Dar atentie la prietenii ei care asteapta dupa bloc semnalul cand pleci de acasa... laughing
E ca-n faza cu autostopul...

| T0T a răspuns:

Jobul nu se câștigă pe față, că doar nu vrei să fii fotomodel. Dramatizezi prea mult. Vina stă în mentalitatea ta. Fetele fug în primul rând de așa ceva. Nici nu mă miră că nu vrea niciuna să stea cu tine. Ești plin de frustrări, insecurități.

| mi25 a răspuns:

Elemois ti-a dat un sfat bun. Stiu ca tinerii sunt obsedati sa arate bine, dar uneori nobletea sufletului face mai mult decat frumusetea trupului.

| SharpEagle a răspuns:

Dar ai citit raspunsurile la aceeasi intrebare pe care ai scris-o cu ceva vreme in urma? Sau ai uitat de ea?
https://www.tpu.ro/......din-cauza/

| elemonis a răspuns:

Buna.
Accepta-te asa cum esti. Nimeni nu este perfect.
In timp o sa-ti treaca urmele ramase de la cosuri.
Mananca sanatos, fa miscare, calatoreste daca ai posibilitatea. Nu te mai gandi la ten!
Citeste carti de dezoltare personala!
Daca ai vreun hobby dezvolta-l.
Poti face atatea lucruri in loc sa te gandesti la ten.
Important este sa fii tu sanatos.