| miruna011 a întrebat:

De la un timp simt ca nimanui nu ii pasa de mine si ca nu ma pot baza pe nimeni. Cand vreau sa vorbesc cu cinveva n-am cu cine sau mi se raspunde sec. Si cu iesitul sau cu orice daca nu iau eu initiativa atunci nimeni nimic. Ce as putea face?

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Sa spui ca nimanui nu ii pasa de tine, suna ca si cum te bazezi pe cineva sa ii pese, si asta e o mare greseala. Nu trebuie sa fugi dupa oameni, iar daca ti se raspunde sec inseamna ca nu stai de vorba cu oamenii potriviti, prin urmare, nu are rost sa iti bati capul cu ei, vei gasi prieteni mai buni pe viitor, dar pana atunci, simte-te bine cu tine, fa-ti poftele, asculta muzica, fa putin sport, imbraca-te cum te simti tu cel mai bine, nu ai trebuinta de ganduri pasive, de ganduri care sa-ti strice buna dispozitie, nu ajuta. Eu ma simt cel mai bine in compania mea laughing, ma trezesc, pun muzica, ma antrenez, dupa bag o cafeluta si ma pun in fotoliu la un joc pe telefon sau un serial, in liniste, totul e bine cand te simti bine cu tine, ti-am dat un exemplu, bucura-te de compania ta, e de prima mana.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De la un timp. Dar înainte cum a fost?
simt ca nimanui nu ii pasa de mine. Cum simți asta?
ca nu ma pot baza pe nimeni. Să te bazezi pe cineva, ca să ce?
Cand vreau sa vorbesc cu cinveva n am cu cine. Nu sunt oameni în jurul tău? mi se raspunde sec. Este o problemă dacă ți se răspunde sec? Dar dacă iei inițiativa nu ești refuzată, nu? În acest caz, care e problema? Oare toate acestea prezentate mai sus, nu sunt cumva interpretări exagerate a situației în care te afli? Dacă ai aceste așteptări, oare nu ele generează reacția celorlalți?

| LexandraLexa a răspuns:

Dacă vrei să găsești fete cu care să vorbești sau să ieși în oraș, intră în grupul de Facebook Ohmygoth. E plin de fete foarte de treabă cu care să te împrietenești. E imposibil să nu găsești vreo fată extrovertită prin grup care să te tragă după ea să ieșiți ca fetele.

| miruna011 explică (pentru LexandraLexa):

Astept sa mi accepte cererea