| BoBoMuSic a întrebat:

De la un timp Youtube-ul imi merge foarte greu angry... Orice urmaresc mi se incarca greu si nu cred ca e de la internet, deeoarece cand dau un search sau downloadez, merge destul de bine. happy Ma poate ajuta cineva? Fundasad

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

YOUTUBE - Nu se incarca videoclipul
1.Incearca in Mozilla si Chrome
2. dezinstaleaza Adobe Flash Player din start->control panel->programs->uninstall programs, da un restart la pc si apoi reinstaleaza ultima versiune de aici http://get.adobe.com/flashplayer/ (la instalare inchizi toate programele inclusiv browserul)
3. Verifica ce spatiu mai ai disponibil in C ->este posibil sa nu mai ai spatiu.
4. Descarca Adobe Shockwave Player de aici http://get.adobe.com/shockwave/ Apoi du-te la un film de ex pe youtube si Click dreapta pe player> apoi clic pe Setari> Dezactivare(debifare) Accelerare Hardware> si apoi da un restart la browser Internet! Bafta!

| BoBoMuSic explică (pentru neluL):

Mersi pentru raspuns o sa incerc peste cateva minute ...chiar daca va merge sau chiar daca nu ai funda de la mine pentru ca ai incercat happy

| neluL a răspuns (pentru BoBoMuSic):

Daca nu merge ...incercam pana MERGE big grin Trebuie sa mearga la ce am scris mai sus in conditiile in care nu sunt probleme cu viteza de internet...si spatiu liber mai mare de 6-7 GB in partitia cu windows

Lasa-mi id tau prin pm te rog happy

Nu folosesc YM! i'm sorry!

Dar cum pot da de tine? facebook?hee hee

Am facebook dar nu intru! Vezi pm!

| Volintiru_Alexandru_1994 a răspuns (pentru neluL):

Despre care player e vorba ca nu imi dau seama unde trebuie dat click dreapta big grin

| neluL a răspuns (pentru Volintiru_Alexandru_1994):

Despre playerul de la youtube! Da click dreapta chiar pe videoclip acolo.

| krysty199 a răspuns (pentru neluL):

Ms mult mie mi-a mers mersi

| FuckTheLife a răspuns (pentru neluL):

Am aceeasi probleema. Nu-mi merge te rog ajuta-ma poti sa-ti dau id de mess?sad.

| neluL a răspuns (pentru FuckTheLife):

Spune-mi aici ce nu merge! Ce browser folosesti? Ce sistem de operare? Cat spatiu ai liber in partitia cu windows-ul? Ai incercat ce am zis mai sus?

12 răspunsuri:
| Volintiru_Alexandru_1994 a răspuns:

Pe care player trebuie sa dau click dreapta? ca nu gasesc unde sau nu imi dau eu seaman despre ce este vorba big grin