Tata mi-a zis odata : Sunt baieti si baieti -
> sunt baietii amabili,care ar da orice sa vezi ca te plac - acestia sunt putin cam rari
> sunt baietilor care te tachineaza,fac glume,te baga in seama pentru ca nu pot sau nu vor sa-si arate sentimentele; bine acum, exista si baieti care fac misto in adevaratul sens al cuvantului pentru ca te vad intr-un anume fel. tu trebuie sa inveti sa distingi intre astia.
Daca mai ai nelamuriri, mai posteaza intrebari cu mai multe detalii despre cum decurge `relatia` voastra...
Succes :*
Pai si ce legatura ar avea glumele cu despartirea lor?
Bine poate vrea sa si-o scoata din minte.
Poate cu tine e diferit. Poate nu. Tu stii cel mai bine.
Pai sincer si eu sunt de aceeasi parere nu ca te iubeste asa um iti doresti dar sigur se anfiripa ceva si cat despre partea ca tiar fi imposibil sa eu spui te cred prin aclasi lucru trec si eu poate intr-o zi o sa ne facem destul curaj incat sa le spunem si poate o sa fie prea tarziu oricum eu iti urez bafta si mult curaj de acum inainte:*
imi dai funda plss?
@Mmiirruunnaa, intr-adevar, tatal a avut reptate. Problema la el este ca se incadreaza in toate categoriile. A fost de curand cu cea mai buna prietena a mea... Inainte ca si ei sa ii placa de el, acesta facea tot posibilu sa ii arate ca il merita. Ii scria poezii[e putin creepy, don't blame me], o lua in brate, flirta cu ea; tot tacamul.Ma rog... Acum s-au despartit, motive interne.
In schimb, face si glume si tachineaza lumea numai pentru a se distra.
@Mufiiinel, nu are nici o legatura...dar am zis ca se incadreaza in toate 3 categoriile de care ti-a vorbit tatal tau.anyway.mersii mult de ajutor :*