Stiu prin ce treci. la fel si eu am lipsit 2 zile din colectivu meu de prieteni. nu am iesit vinerea si sambata ca am avut treaba cu tata. si din 5 oameni nu mo sunat unu. si cand am iesit duminica si eu tot asa ma simteam. si sunt prieten de 6 ani cu ei. impreuna cu ei pot sa spun ca am crescut. si au uitat totul. sunt schimbati. nu ma mai pot intelege cu ei. parca sunt altii. acum asa imi vine sa imi schimb prietenii. eu zic ca desi o sa fie greu, sa vb cu ei si sa ii intrebi ce au. cam asta ar fi cel mai bun lucru. si in functie de raspuns o sa iti dai seama daca sa ramai cu ei sau sa iti cauti altii.
ce oameni
pai.intreaba`i pe cei 2 care au venit la tine ce se intampla ca pur si simplu nu intelegi
adica
daca iti sunt prt adv iti vor zice.
daca nu. inseamna ca pentru ei nu conteaza prietenia pe care ati avut`o chiar deloc.
adica.cum sa tratezi cu atata indiferenta un prieten.din copilarie.
mai ales ca va cunoasteti de atata timp.
sper ca iti vor zice.pana la urma dc te trateaza cu indiferenta.
[add deny_pup]
sa`mi spui ce s`a intamplat
Sper ca ti-am fost de folos; x
Salut, imi pare rau, dar asta inseamna ca nu iti sunt prieteni adevarati. Un prieten adevarat e alaturi de tine ori ce ar fi. Nu fi trista, va fi bine, vorbeste cu ei si fi tu insati cum ii citatul preferat al lui Demi: be always yourself, fi mereu tu insati.
Andrei67y5 întreabă: