Da... se zice ca vom merge in rai/iad si daca ajungem in rai toti vom fi prieteni, dar nu vom sti cine ne-a fost mama, tata etc... acolo toti suntem frati si toti suntem prieteni. Unii oameni cred in reincarnare, dar nu toti.
Eu cateodata ma intreb: acum traiesc, dar ce-am fost eu inainte sa ma nasc? si raspunsul vine simplu :inainte sa ne nastem n-am fost NIMIC. Pentru ca noi din parintii nostri ne-am nascut si intr-o viata sa ai niste parinti si in alta alti parinti suna cam. hmm, ma intelegi? asta cred eu, din ce-am mai citit si din ce mi-au mai povestit batranii. Eu zilele astea am gasit un site foarte interesant cu ce-ai fost in viata trecuta, ti-l las si tie poate ti-e de folos:http://viata-anterioara.visele.ro/
aici ai si despre renastere/reincarnare si cred ca te vei lamuri
m-as bucura foarte mult, daca ti-am fost de folos
Da şi... da. Lucrurile nu stau tocmai cum le prezintă Biserica. Dacă te interesează cu adevărat lucrurile de acest gen, de ce nu citeşti Biblia? măcar începutul ei... sau poţi citi multe alte cărţi care îţi vor răspunde la unele întrebări. Ar fi prea simplu ca răspunsul la toate întrebările existenţiale să se afle aici, pe TPU.
La inmormantarea unchiului meu care a murit de cancer, verisoara mea mi-a zis ca sufletul lui este sus si ca numai corpul nu, nu. nu stiu cum sa zic... nu il asculta... funda (:?