| Vreoproblema a întrebat:

De mult timp am observat ca unul dintre baietii din clasa mea(cel mai arogant)se tot holbeaza la mine.in timpul orelor face misto de toti chiar si de profe si incepe sa rada si el si profa si toata clasa.banuiesc ca stiti si voi ce glume.toti au trecut prin acelasi lucru.si nu se uita la mine dc rad.adica da intr un fel.se uita cuc oada ochiului.se face ca e uita in alta pare dar am vazut ca ma priveste.am mai intrebat si alti colegi(desigur, prietena mea cu care stau in banca si a observat si ea)incepe sa se dea mare cu cesti destul de ciudate de fiecare data cand trece sau treu eu pe langa el si se ia la bataie cu altii fara sens. zici ca e idiot.credeti ca ma place? sau n-are ce face si se distreaza si el? de obicei baietii sunt cam prostanaci(fara suparare pentru cei de sex masculin)e vorba de cei de varsta mea.stiu ca cei care o sa mi raspunda sunt mai mari...sa speram. funda

3 răspunsuri:
| onFire a răspuns:

Buna.
Se comporta coleric pentru ati atrage atentia.
Si cu siguranta te place.
Eu zic sa vorbesti cu el si sa-l intrebi daca te place.
Bafta! happy

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Bun baiat. Vezi sa nu-l pierzi!

| zaooo a răspuns:

Hei si eu gen mai mistocar dar cu masura adica nu ma bat degeaba nu prea imi place violenta s-ar putea sa te placa uni reactioneaza an acest fel cand le place de o fata eu intru cu ia an vorba si etc laughing apropo u an ce clasa esti asteptai raspunsuri de la cineva mai mare eu sunt pe a-8 si tot ce ti-am zis e adevarat (^_^)