| kleo01 a întrebat:

De mult timp vreau lentile de contact dar nu reusesk, iar parintii incearca sa ma comvinga ca nu e bine si ca strica ochii...am 12 ani iar anul asta fac 13 si vreau neaparat lentile ca albastru sau caprui...cum ii conving pe parintzy?

Răspuns Câştigător
| Paris a răspuns:

Eu am 20 de ani si inca nu am purtat lentile desi probabil ar prinde bine ochilor mei, deoarece sunt mioapa iar ochelarii nu ii port decat acasa. Imagineaza-ti ca aceste lentile sunt practic un obiect strain ce se aseaza pe ochisorul tau sensibil. Si au existat multe cazuri in care s-a ajuns la mari complicatii din cauza lor. daca iti doreai lentile pentru vedere, mai era ce mai era. Dar la 12 ani sa iti doresti niste porcarii doar ca sa ai culoarea ochilor diferita. Mi se pare ceva nefiresc. te pup

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba un doctor oftalmolog daca parintii au dreptate sau nu
chiar daca nu-ti strica ochii, utilizarea lor zilnica/saptamanala este teribil de enervanta si sunt persoane care nu le suporta la ochi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la 12 " aproape" 13 ani crezi ca sti Tu ce este bine? Intelege ca au dreptate.

| babyblue_8473 a răspuns:

Am fost eu la un medic oftalmologhappy
Mi-a spus ca nu afecteaza absolut deloc vederea dar nici nu aduc vreun beneficiu. A spus sa-mi pun linistita dar rar, la ocazii. In plus trebuie sa ai grija mare cu ele sa nu le zgarii sa le pui intr-un lichid special.
Spune-le ca aia iti doresti tu cel mai mult de ziua ta -lentile big grin.

| alex2009 a răspuns:

Nu iti pune lentile de contact daca nu ai probleme de vedere la chestia ca sunt la moda si etc. parinti tai au dreptate din puctul meu de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nici nu stii ce vrei de fapt.ai un moft si crezi ca-l meriti satisfacut.nu e chiar asa.moftul tau trebuie sa fie si justificat. tu cum il justifici? doar ca vrei si atat?

| kleo01 explică:

Da. Mi-am dat seama ca asa este. Va multumesc tuuror!

| Bubble a răspuns:

Lentila purtata numa asa la moda provoaca zgarieturi ale irisului. Daca stii ce e ala.
Acu faci c vreihappy

| Alisa a răspuns:

Lentilele de contact nu sunt deloc bune, nici macar pentru cei care trebuie sa poarte ochelari si vor lentile de contact. cu timpul acestea vor afecta vederea. acum nu iti dai seama, dar cu trecerea timpului vei vedea si iti va parea rau ca din cauza unui moft iti strici vederea. apreciaza-te asa cum esti tu, apreciaza-ti ochii, culoarea lor asa cum sunt si zii mersi ca nu ai probleme cu vederea si ca esti sanatoasa. :*