| ela30 a întrebat:

De multe ori, adolescentii se plang din cauza parintilor. Ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi existat parintii?

Răspuns Câştigător
| miry a răspuns:

Adolescentii se plang de parintii, dar sunt si cazuri in care parintii se plang de copii, trebuie sa recunoastem ca atunci cand parintii ne contrazic cu ceva spre binele nostru, noi ii privim cu rautate, dar exista si parintii care fac copii si nu le acorda deloc atentie inca de mici, mai sunt si copii care nu tin cont de parintii desii acestia i-au crescut si leau oferit de toate, dar cu timpul si noi adolescentii vom devenii parintii si atunci vom vedea cum e sa fii parinte, si ne apreciem mai mult parintii si atunci cand le simtim lipsa, cand avem nevoie de ei sau cand doamne fereste pierdem unul dintre ei sau pe amandoi si nu mai avem cui spune ce ne doare, nu mai avem cui intinde mana la nevoie, eu imi iubesc parintii enorm de mult, recunosc ca am avut si mici neintelegeri, dar orice parinte vrea binele copiilor, ii iubesc si nu stiu ce mas face fara ei

4 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daca nu ar fi existat parintii.nici adolescenti nu ar fi existat.sad. adolescenti se plang din cauza parintilor acum pentru ca inca sunt prea tineri, insa cand vor creste mai mari isi vor da seama ca parinti au dreptate.happysi eu sunt adolescenta dar nu ma plang din cauza parintilor mei.ba din contra ii ascult si ei la randul lor ma asculta pe mine.happy

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Daca nu ar fi existat parinti, tu nu ai fi pus aceasta intrebare, pentru ca nu ai fi existat. Greu?

daniela
| daniela a răspuns:

Nu ar exista nici adolescenti

| Nastia a răspuns:

Nu mai avea cine sa doarma p tastatur-n momentul astahappy. nu existam, .era nasol...asteptam sa fim creati,...happy