Stiu cum te simti...si eu am avut aceleasi probleme, toti isi bateau joc de mine in clasa a 7-a, iar altii ma judecau dupa cum aratam nu dupa cum eram in interior, pana si preitena mea care credeam ca ma ajuta s-a intors impotriva mea. M-am simtit singura tot anul, apoi m-am simtit usurata cand s-a terminat scoala.
Mai tarziu am cunoscut o fata care trecea prin ce trec si eu, am cunoscut-o in tabara si aveam noroc ca umbla la scoala mea, era si ea calcata in picioare de ceilalti, am devenit prietene foarte bune din momentul in care mi-a zis ca sunt singura normala (s-a impiedicat de o piatra si toti au ras mai putin eu), am ajutat-o sa-si caute inelul pe care si-l pierdu-se side atunci suntem prietene bune. Acum ea e in clasa a 6-a.
Si Meme, nu tu iti alegi prietenii, ei te aleg pe tine, daca esti intelegatoare si buna, atunci cineva te va aprecia pentru asta si asta va veni cand te astepti mai putin.
Nu stiu ce sa zic... Functioneaza destul de bine vorba "Doamne apara-ma de prieteni ca de dusmani ma pot apara si singur"... A gresi e omenesc... Vei gresi si tu, vor gresi si prietenii tai... Important este sa ai rabdare, sa stii cand sa lasi de la tine... si sa stii cand si cum trebuie sa faci compromisuri. Dar totusi, nu te lasa calcata in picioare.
Asta mi se intampla si mie, off viata asta. Invata sa mergi inainte cu rau sau bine.
Viata t pune de multe ori la diferite incercari...asa vei dobandi experienta
sh mai tz vei sti km sa treci peste greutati cu usirinta .ink d mica inveti k viata este grea
vor veni sh vremuri bune pentru u... t asigur
Nu conteaza cati dusmani ai, conteaza doar sa ai un prieten adevarat langa tine. Nu poti multumii pe toata lumea, si din cauza asta ajungi sa ai multi dusmani. toata lumea are. E bine sa iti dai seama care sunt, sa te pazesti de ei.
Eu am incercat sa fiu pe placul tuturor multi ani, de vreo doi nu mi-a mai pasat, m-am certat cu toata lumea, mi-am delimitat niste prieteni pe care ma pot baza, si acum sunt mai fericit decat niciodata. Chiar ma bucur ca am si cativa dusmani inteligenti care ma tin "in viata".
Si eu care credeam ca numai mie mi se pare...vad ca si altii au problema asta. Oricum trebuie sa-i acceptam pe cei din jurul nostru asa cum sunt, sa-i tratam, dupa caz : cu ingaduinta, cu nepasare, cu indiferenta, cu rabdare... oricum n-o sa reusim sa fim pe placul tuturor si atunci de ce sa ne consumam gandindu-ne.trebuie sa recunosc ca te doare cand vezi in jurul tau ca toti iti sunt parca impotriva dar trebuie sa treci peste asta cu rabdare.
Am avut si eu o fata care o credeam prietena, dar nu era...si eu cu o fata elisa ne bateam pe ea ca doua proaste, acum ea "prietena mea" sub numele roxana a plecat in strainatate, si in timp eu cu "dusmanca mea" elisa am devenit prietene bune in timp, si acum suntem cele mai bune prietene, tot ce te aduce sa ai prieteni e soarta si nici nu stii cand il ai, poate el sau ea trece prin fata ta si tu nici nu iti dai seama ca soarta sau viitorul te va aduce impreuna fiind cele/cei mai buni/a prieten/e