| xChocolateRoxiiixD a întrebat:

De multe ori imi doresc sa mor stiu ca ma veti crede proasta si fara minte dar nu imi place viata...
sunt inivizibila pentru toata lumea nimeni nu ma baga in seama
unele fete isi bat joc de mine
cu oarinti nu ma inteleg...bla bla bla
deci nu mai suport vreau sa mor
Si multe alte chestii

13 răspunsuri:
| xChocolateRoxiiixD explică:

Sa stiti ca pentru mine toti aveti fundite...ma pentru incurajari

| anytimeanywhere a răspuns:

Buna xChocolateRoxiiixD! Pai na parintii au si ei nevoile lor si cat despre fetele acelea de ce le lasi sa isi bata joc de tine de exemplu eu am avut o problema cu 2 fete care tot ma injurau si nu aveau tupeu sa mi-a zica in fata asa ca mi-am luat prietenele si si'au inghitit vorbele! Nu trebuie sa faci o depresie dintr'un nimic in momentele astea trebuie sa stai cu prieteni crede-ma ca si eu am patit asa ( din alta cauza) dar cu ajutorul lor si cu un pic de ambitie mi-am revenit. Multa bafta si ai grija de tine happy

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiGabi a răspuns:

Hei,nu esti proasta! Uneori sunt multe chestii mult prea dure pe care nu prea le mai suporti.Sa o luam pe rand:
Nimeni nu te baga in seama...adevarul este ca nu poti trai singura dar in totdeauna poti gasi pe cineva cu care sa comunici si sa legi o relatie de prietenie.Incearca mai mult sau deschide ochi, cineva este mereu acolo.
Fetele isi bat joc de tine...am avut o asemenea problema,pentru ca sunt un tip putin mai calm iar ceilalti profitau facand,,misto" dar am rezolvat spunand totul pe fata. Spunele pe fata,intreabale ce drc au cu tine iar daca nu termina uita de toate, nu le mai baga in seama.Ce crezi, se merita sa mori pentru ele? Pt ca isi bat joc? Lupta si dale drc...
Parintii si prezervativele. Iarta-ma dar asta este putin amuzant.Asta e, sunt oameni, au nevoile lor.Sunt impreuna, mama si tata.Treci peste, o sa uiti de asta!
Hai, capul sus si zambeste! Nu merita sa mori pentru nimeni.O viata ai si nu se merita sa vrei sfarsitul pentru nimeni.Ne intalnim in rai peste 80 de anihee hee, pana atunci fii tare!

| Hellene08 a răspuns:

Probabil ca treci printr-o pasa proasta momentan si ai impresia ca totul e negru, ca totul e impotriva ta.Dar fi tare si vei trece peste.Nu mai pune la suflet lucrurile inutile si gandeste-te ca sunt atatia oameni condamnati la moarte(cancer, leucemie) care si-ar dori atat sa mult sa traiasca.Asa e viata, nu poate fi doar roz pentru ca ar fi totul prea monoton.Ai grija de tine!

| Missdaydreaming a răspuns:

Fii optimista, va veni vremea cand iti va fi bine. Poate nu extraordinar, dar intr-o zi iti vei face prieteni care sa te aprecieze si poate si parintii tai isi vor schimba atitudinea [daca sunt parinti mai in varsta, nu stiu ce sanse ai, problema asta o am eu cu ai meiwinking]

| anette97 a răspuns:

Sa nu faci o asemenea greseala...treci peste... daca tot timpul asa vei gandi nu vei ajunge nicaieri. Tu nu te i ntelegi bine cu parinti dar gandeste-te ca alti nici nu au parinti, ei ar face orice pentru un parinte iar tu nu te intelegi cu ei. Totul se intampla cu un motiv. Nu lasa pe nimeni sa isi bata joc de tine si daca o fac lasa-i in pace, raul cu binele trebuie invins. si bafta

| BlackR0se a răspuns:

Nu! Oricat de grea este viata, trebuie sa o traiesti, pentru ca ti-a dat-o Dumnezeu.Si,daca vei incerca sa mori, va fi de 10000000000 de ori mai rau cand te vei intalni cu Dumnezeustraight face.
Nici eu nu am multi prieteni...
Uite, daca vrei putem deveni prietene love struck :*
Da.mi un mesaj cu id.ul tau daca vrei :*
Pupici! love struck

| swag a răspuns:

Sa nu gandesti niciodata asa! si pe mine nu ma bagau in seama colegii, dar nici nu asteptam, ma bagam eu in vorba cu ei! cu parintii ma certam, dar nu ma lasam doborata. si eu aveam momente in care nu mai aveam sperante de la viata, nimeni nu-mi era alaturi, dar tu gandeste-te ce ai inainte! cati ani mai ai de trait! zambeste, si daca toti te cred invizibila, poate tu ai o problema! gandeste-te ca omorandu-te, e ca o crima.

| Laura_2910 a răspuns:

Te inteleg perfect
Si eu am trecut prin foarte multe faze cand vroiam sa imi iau viata
Dar nu te lasa batuta!
Fa ceea ce iti place, gaseste-ti rostul si arata-le celorlati ca esti mai buna decat ei sau pur si simplu ei nu-s cu nimic mai buni ca tine. Mi-e mi-a luat 1 an jumate sa realizez ca viata este minunata indiferent de greutati, sunt puternica si pot face orice! La fel poti face si thu intr-o secunda! Trebuie doar sa-ti schimbi viziunea asupra vietii si lumii. Oamenii sunt cruzi asa estewinking dar noi trebuie sa fim mai buni ca ei! Deci succesc! Stiu ca iti vei revenii!

| ioanaCUTU a răspuns:

Uite dar viata e scurta traiestu cat o ai e greu dar... e greu nu muri mai ai atat de oferit de primit atat e pa

| Stappj a răspuns:

Ce crezi ca rezolvi daca te sinucizi?
Nimic+ca le faci probleme si parintilor tai.
Asta nu e o rezolvare...
Nu mai baga toate persoanele in seama,cauta-ti activitati placute cum ar fi cantatul,dansul, cititul, recreerea in aer liber...s.a
Incearca sa nu te inchizi in tine.
Bafta!

| Stefiii_7313 a răspuns:

Crede`ma ca am trecut si eu prin asta.dar sa ne gandim putin:

De ce sa ne omoram noi.si de ca sa ne dorim sa murim?

In primul` rand trebuie sa ne gandim ca Dumnezeu s`a sacrificat pentru noi.si ar fi irelevant sa facem asa ceva.

Apoi.dc sa ne omoram? Trebuie mai intai sa ne gandim l familie.la prieteni adevarati:X.La iubire!

Sa`ti scoti ideea asta din cap.nu te gandesti ca ai face multa lume sa sufere?

Nu mi`o lua in numa de rau.caci eu vreau sa vezi ca te-am inteles.VIATA E FACUTA S`O TRAIESTI! nu sa vrei sa mori:*.

Gandeste`te putin la ce ti-am spus!love struck