| angelica02 a întrebat:

De multe ori viata ne pune la incercaro si de aceasta data m-a pus si pe mine m-a facut sa ma indragostesc de un barbat care e insurat,si imi e tare greu sa il uit,sa nu ii dau atentie, fiindca el se uita mereu la mine si eu incerc sa il evit, plange sufletul in mine fiindca m-am indragostit de o persoana care e luata si nu voiam asta de ce m-am indragostit de el si nu de o persoana necasatorita vreau sa il uit il si evit dar degeaba nu imi iese de la suflet ce sa fac? multumesc

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Il eviti cat poti de mult, nu te mai gandesti la el si sub nici o forma nu discuti cu el sau mai rau, sa faci cine stie ce va incerca el sa te pacaleasca sa faci. E clar ca el ar vrea sa profite de tine. Schimbaa-ti obiceiurile astfel incat sa nu il mai vezi. Si gaseste-ti preocupari care sa iti umple timpul.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Iata de ce omul are si cap, nu numai suflet, inima. Apeleaza la "functiile" lui.

| ywar a răspuns:

Eu m-as duce sa ma spovedesc si sa ma rog pentru ca Dumnezeu sa imi arate calea cea buna. Nu-s habotnic, nu-s sectant dar cred ca tu esti intr-o incurcatura si ti-i sufletul lacrima. Trebuie sa il transformi in lumina pentru a fi pregatita sa primesti pe altcineva in viata ta!

| RM94 a răspuns:

Pai sa iti zic ce o sa se intample. Individul o sa te minta ca o sa divorteze si ca o sa se casatoreasca cu tine, tu o sa il crezi si o sa faceti sex. Dupa ce faceti sex o sa te trezesti ca nu a divortat si tu ai ramas folosita ca un "pahar" de unica folosinta.