Cred ca nu suporta ca l-ai lasat, nu stie cum sa se adune.Dar nu mi se pare tocmai potrivit si rational ce face, te barfeste etc.Pai el asa crede ca ii mai acorzi tu o sansa.Cine te place iti vrea binele,restul de rau,simplu,dar cum iti vorbeste rastit?,inseamna ca i-ai ranit mandria,intr-un fel,te-a amenintat cu bataie,dar na facut-o,cam complicata treaba,adica poate sa te mai placa, poate sa o faca doar sa intoarca roata, sa te faca pe tine sa te simti rau.Nu stiu daca e ceva folositor in ce am scris, dar sper sa fie macar un cuvant.Te salut!
Stiu pe cineva care a fost in aceiasi situate ca tine. Daca te mai ameninta fi fara grija ca n-are curaju.Inca te mai place si vrea sa iti atraga atentia.Nu vrea sa isi revizuiasca comportamentu e orgolios si in loc sa isi ceara el scuze vrea sa te faca sa ii acorzi o a doua sansa
Ii din cauza ca nu i'ai dat a doua sansa acum ii este ciuda si incearca sate faca geloasa cu altelte.Tu trebuie sa fii indiferenta si sa nu il bagi in seama, sa ii intorci spatele cand iti face ceva sau iti spune ceva ce te deranjeaza.
Atunci cand un baiat iubeste...nu poti sta in calea lui si totusi tu ai stat si el nu suporta asta.Ar fi bine sa vorbiti intr.o zi sa vezi ce il deranjeaza de se comporta asa.Iar daca nu mai vrei sa fii cu el propune.i sa fiti prietenu buni, depinde de alegerea ta.Nu il lasa sa te faca sa te simti prost.:*:*
Din cauza faptului ca inca te mai iub. daca il ignori nu o sa se mai lege d tine