| 7downkick a întrebat:

De o vreme imi merge prost. Simt nevoia ds o pauza practic o resetare ce ar trebui sa fac ma simt coplesit de stuatie simt nevoie de o pauza de o saptamana in care sa nu fac nimic sa ma deconectez dar nu am cum, aveti un sfat ceva?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai ai deja 2 zile pe saptmana libere, in weekend, cand poti sa faci ce vrei, sa te relaxezi, deconectezi si daca nu ai chef, sa nu faci nimic.

| dullcat a răspuns:

Deconectarea se poate face renuntand la social media timp de o saptamana.Succes!

| Hyperion7 a răspuns:

Cred că se numește burn-out și e normal să îl mai resimți uneori.
Ideal ar fi sa îți faci un program sau macar sa folosești tehnica pomodoro(caută pe net) când lucrezi pentru a diminua stresul și pentru a lucra mai eficient.
Și, după ce ți-ai atins obiectivul zilnic, te poți relaxa ieșind sau ascultând niste muzica buna.
Și da, încearcă să îți setezi un obiectiv mare și niște subpuncte.Adica daca vrei sa iei 10 în bac, poți împărți materia in subdiviziuni.O săptămâna repeți Baltagul și după celelalte opere (ca un exemplu)
Cu cât îți setezi obiective nerealiste(o sa învăț la 5 materii într-o zi, de exemplu), cu atât presiunea va fi mai mare, vei procrastina și nu vei face nimic toată ziua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ești creștin, îți recomand:

https://spynews.ro/......42120.html

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Mergi la o biserica din apropierea și la un Preot loial lui Dumnezeu și dedicat lui Dumnezeu și smerit lui Dumnezeu spune-i absolut tot ce ai pe sufletul tău și inima ta nu te opri până nu-ți spui și ultimul strop de durere din sufletul și inima ta el te va asculta și ascultăi sfatul ascultăi vorba că-ți va vorbi și își va răspunde

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu te îndopa cu pastile și nici cu chimicalele nu-și au rostul și nici soluția.