| bebitza a întrebat:

De obicei baietii sunt mai insensibili, uneori fac pe durii si isi ascund foarte bine sentimentele. ce subiecte pot sensibiliza un baiat?

Răspuns Câştigător
| yanny`s a răspuns:

Orice ti-ar face un baiat, incearca sa fi buna cu el... vorbeste-i frumos cand el nu face asta cu tine, incearca sa nu ii barfesti prietena, daca sa certat cu cineva vorbeste cu el si incearca sa-i impaci.Toate aceste lucruri il vor face sa fie mai sensibil si sa te vada diferita.Eu am avut un prieten care era genul de "golan" si chiar daca ne-am certat de multe ori, am incercat mereu sa ii vorbesc cat de cat frumos, acum de curand am incercat sa il impac cu fosta lui prietena. Facea pe durul inainte, dar acum mi-a spus ca in timp ce fata aia ma vorbeste pe la spate, eu o vorbesc numai de bine si ca daca ar fi sa se schimbe vreodata, ar face-o numai pentru mine, ca sunt diferita de altele si ca ii pare rau pentru greselile ce le-a facut acum un an... Daca pe un golan il poti face sa fie asa, de ce nu ar merge su cu alte persoane? mie mi-au trebuit cateva luni de zile sa-l fac sa fie mai sensibil, dar ce conteaza, cand s-a intamplat pana la urma? Pacat ca unele lucruri se intampla insa mult prea tarziu, cand celalalt nu mai are nicio treaba cu tinesad...

4 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Draga mea, baietii nu sunt deloc insensibili, cred ca sunt mai duiosi decat noi...Ai vazut vreodata un barbat la 30 de ani sa planga dupa cainele sau care a murit? Mai vrei alt exemplu? Si cel mai dur baiat, in sensul adevarat al cuvantului are un punct slab, nu se poate, dar trebuie sa-l gasesti si chiar sa-l exploatezi pentru ca un dur asa merita, iti spun din propria experienta, as ca nu-l cruta...Sa stii ca duritatea nu ascunde sentimente, duritatea ascunde un om de gheata, duritate care poate degenera in violenta, la un moment dat daca nu este sub control, ceea ce este foarte grav. Deci, trebuie studiata si aceasta duritate...

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Bere, sex, sport, masini. Masini puternice.

| Moneyandfame a răspuns:

Razboiul, foame in lume, copii batuti, pensionare batute.

| adi a răspuns:

Hmm... de ce ai vrea sa sensibilizezi un baiat, baiatul nu e ca fata, nu functioneaza la fel, mai bine il lasi asa insensibil...
Incearca cu niste glume vezi cum reactioneaza