Un fond de ten. putina pudra.ca sa l fixezi. un blush maro pe pometi... un fard de culoarea pielii sau un crem/bej pe pleoape,, si o dunga subtire de creion contur pe pleoapa superioara...sau chiar tus pentru ochi... plus mascara... un luciu transparent si e ok
Rimel si ochi conturati cu un creion sau cu fard de pleoape.Creion nu as alege negru si in niciun caz aplicat si pe interiorul pleoapei, deoarece micsoreaza ochiul.Foloseste un maro inchis.Sau cu fard de pleoape foloseste tonuri de maro, sau de bej deschis mai ales in coltul intern al ochiului. Un gloss si cam atat.La scoala e bine cat mai natural.
Cu ce ma machiez eu...rimel..si o culoare deschisa mai deschisa decat culoarea pielii..si..succes..:X
La scoala nu e voie sa te machezi(din cate stiu eu ) dar ai putea doar sa te dai cu rimel si cu creion(negru) ca sa fie cat,, mai natural''
Eu folosesc un rimel incolor, putin creion, si balsam de buze...nu am nevoie de prea mult machiaj
La scoala n-am voie sa ma machiez cu culori. vreau cv care sa ma lumineze, iar eu folosesc de obicei fond de ten iluminator, fard crem sidefat si rimel de volum, dar nu stiu daca merge si la scoala
Depinde si in ce clasa esti tu, nu te poti da pana printr-a 8a cu ceva strident... poate doar cu o crema hidratanta, apoi aplici putina pudra si atat. In liceu eu ma dadeam cu fond de ten cu factor de protectie (de obicei o culoare mai inchisa), dermatograf pe linia ploapei superioare si un contur bine definitivat, cat sa nu se vada prea mult, gloss de buze de preferabil o culoare cat mai naturala, roz deschis, sau un crem care sa se apropie de culoarea tenului. A, si sa nu uitam de rimel, pentru alungire si volum.In rest, incearca sa te evidentiezi prin inteligenta, nu prin altceva.Succes in noul an scolar!