| akex a întrebat:

De obicei nu prea merg cu autobuzul dar s-a nimerit sa trebuiasca sa merg.M-am urcat in202 avand doua carduri(nu stiam care era bun) si am pus unul dintre ele la validare.A piuit ca si cum ar trebui sa repet.L-am m-ai pus o data si s-a aprins beculetul verde dar a disparut imediat.Am crezut ca s-a validat. Dupa care a venit un controlor care mi-a cerut cardul.I l-am dat pe unul dintre ele(nu stiu care) si a spus ca nu era validat dar aveam pe el 5lei.I l-am dat si pr celalalt si a spus la fel.M-a intrebat de ce nu l-am validat si i-am spus ca am crezut ca l-am validat.M-a intrebat cati ani am, i-am spus, mi-a dat cardurile si a plecat.E posibil sa-mi dea vreo amenda?(Nu am mai primit niciodata vreo amenda si nu stiu ce imi cere).Nu i-am spus nici cum ma cheama, nu i-am aratat niciun document, nici nu am buletin, doar i-am spus cati ani am si cardurile mi le-a dat inapoi.Deci, e posibil sa primesc vreo amenda?

1 răspuns:
| georgiana967 a răspuns:

Nu.
Cum sa iti dea amenda?
Crede-ma, ai nimerit un controlor foarte de treaba, ca sa iti dea amenda era nevoie de buletinul tau, numele, etc.si in multe cazuri controlorii te obliga de-a dreptul sa le dai buletinul.Tie nu are cum sa iti dea amenda din moment ce nu iti stie nici macar numele.