| andreea_8479 a întrebat:

De pe TPU...pe cine simpatizati si pe cine nutongue

de ce?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Cea mai capabila, echilibrata, inteligenta de pe site - psiholoaga. Mi se pare singura persoana de site care detine intr-adevar amanunte despre valorile, personalitatea si eul unei persoane, raspunde direct si ofera solutii viabile asupra unor probleme delicate. In rest, mai apreciez unele persoana, insa cu suisuri si coborasuri, in sensul ca sometimes ironia exagerata nu prea agreeaza, desi se vede ca omul care capacitate intelectuala
La categoria ''antipatici'' - sunt cativa, pana-n 5. dar nu merita sa dau cu ulei si sa amplific starea conflictelor ca si asa ultimele zile parca toti au stat cu fundul pe ceanul fierbinte, o fi din cauza alegerilor tongue

46 răspunsuri:
| madonica a răspuns:

Mie imi e scumpa doamna cu id-ul Elena deoarece imi da sfaturi bune si ii multumesc pe aceasta cale.Sanatate

| dorin_9571 a răspuns:

Poy eu st nou... dar va simpatizez p totibig grin>big grin

| ciupy a răspuns:

Imi place de nogod este de treaba sau de prfml - baiat de gasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac : april, mike, brigaela, harciog, tot.eu,Flav,Zbenguici,Dr.Ben Zona, bro, Shin, blonda_suprema, moony, kittyalexandra, Legiuitoarea, eileen, julian... sper sa nu uit pe nimeni.Nu imi place D-nul Injiner si gabrileutzu.Aaa...si nu imi place nici Cheloo, are si el cativa pitici pe care nu-i suport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am uitat cativa:Bula, assiris, andreutz, PsihoSex, pupimik, No God, tundenana, criticul, wizard_cristi -la cei simpatici.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-am uitat pe 2 oameni care imi erau destul de dragi:Emil si Cecilia.Scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bro, emil, NoGod, cami, crucified-contess, mike, legiuitoarea, dulce, mumoasa, mooony.si cam atathappy
Nu urasc pe nimeni de pe-aici, dar nici sa-i simpatizez nu pottongue
A.si multzam` putinilor care m-au mentionat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cami, Crucified-contess, NoGod, mumoasa, bro, emil, moony, legiuitoarea.
Si multsam putinilor care m-au mentionat.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru mine sunteți toți simpatici, dar vreau să fac și o mențiune "postmortem": emil.
Sunteți tari, faceți lumea mai bună.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioanaa. iar am uitat de tine, iubita sad
:* Te numeri si tu printre cei scrisi de mine big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu va impart pe sexe si iata de ce. Baieti-s simpatici si multi dintre ei imi sint amici. Singurul antipatic imi este efendi injiner-san, deoarece nu gindeste, are capu' sa nu-i ploua-n git. Pace lui big grin In rest, fetele si femeile, le iubesc pe toate si fireste unua mai presus de toate (nu spun cine, dar citeva persoane stiu big grin) laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioi pai daca m-as apuca sa raspund la asta... m-as umple de stupideoh go on...asa ca o sa-i mentionez doar pe cei care mi-s dragi deja...nu doar ca-i simpatizez...Shin,Emil,Bizzare,Lia,Bro,Emil,Secretel,Criticu & NoGod (cel din urma dar nu ultimultongue) ...restul...ar mai fii dar nu mai conteaza caretongue se vor simtii ei si ma vor trage de urechiuse ca nu i-am mentionattongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa incep si eubig grin
Lia, ioanaa, psiholoaga, cami, constantaproca, contesahee hee, legiuitoarea, adina, krina, monny, bizzare, ceciliarepede...si sper ca nu am uitat nicio fata... dintre baieti...bro,emil,vali mocanu, supersx, mike...si nu mai stiutongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaiiiiiiiiiiii... uitasemhee heecrissa si flory:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum Flory? Dar eu am mentionat toate fetele si femeile. Deci asta te include si pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie cel mai mult imi place de mine iar apoi de tine. ce zici miroase a castigator ori nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
În atenția d-rei Lia
Întâmplător am văzut ce ai scris în legătură cu cei care îi simpatizezi mai mult sau mai puțin.
Nu trebuie să-ți ceri scuze că m-ai premiat cu un "stupid", indiferent care a fost situația de fapt (fiecare "pontează" ce crede de cuviință, ce a înțeles din răspunsul oferit, eu nu sar la gâtul nimănui).
Eu am venit pe acest site întâmplător prin intermediul unei întrebări puse de mine referitoare la o afecțiune de piele și ulterior mi-am făcut și cont.
La început nu știam ce ascunde de fapt și care este scopul acestui site, acum însă observ că mulți sunt puși pe miștouri (am constatat acest lucru de ceva timp), glume deplasate, jigniri, atac la persoană și multe altele care nu-și găsesc rostul aici, asta nu vor ei să înțeleagă.
Încercați să fiți utili prin răspunsurile oferite nu miștocăreli de doi bani.
Nu încep nici războiul și nici lupta! De ce? Pentru că nu am cu cine. Eu fac confruntare directă, nu virtual. Este timpul să vă potoliți toți aceea care nu înțeleg menirea acestui site.
Am văzut, văd și voi vedea în continuare, dar nu am să vă dau satisfacție pentru că nu-și are rostul.
Este greu să saluți, este și mai greu să te faci înțelept, iar una peste alta foarte greu este să te respecți pe tine ca să știi ce vrei mai departe.
O seară plăcută în continuare.
Pa, pa.

Întrebări similare