Este o dovada foarte frumoasa de prietenie. In legatura cu firea ta, asa sunt si eu. Cer tuturor incredere pentru ca stiu ca am un suflet bun dar capat foarte greu incredere in ceilalti. E oarecum nedrept fata de ceilalti dar totusi sunt niste temeri si e de inteles. E foarte frumos ca ai asa prieteni. Ma bucur pentru tine. Putini prieteni adevarati gasesti. Daca tu spui ca sunteti prietene foarte bune si a mai facut si gestul acesta cu siguranta poti avea incredere in ea.
Da. poate fi o dovada buna de prietenie, pentru ea e mai important sa petreaca timp cu tine decat sa mearga aiurea in club si sa stie ca tu esti acasa singurel pe mess
Da, este o dovada de care nu multe persoane au parte. Unii prefera sa plece sa se distreze si singuri decat sa stea cu un prieten care nu este lasat de parinti sa plece. Incearca s-o cunosti mai bine, poate-ti va devenii o prietena buna.
Normal prietene, este o dovada imensa. Iti spun sincer mie personal nu mi s/a intamplat sa ramana acasa vreo fata pentru mine, chiar fiind iubita mea, gasea motiv si pleca cu o prietena in oras atunci cand eu nu puteam veni...omule sunt anumite gesturi mici care arata ce este in sufletul unui prieten.