anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De un an parcă tot simt că au loc niște schimbări în viața mea și nu pot înțelege dacă sunt bune sau nu...
1. E normal să nu mai simt nevoia așa de mare de a mă juca jocuri? Țin să anunț că ERAM FOARTE BUN (nu că m-aș lăuda sau ceva...), iar acum parcă nici nu mai există pentru mine, dar nu știu de ce... Pe LOL eram și în Diamant V, pe CS:GO în MG2. Oare care e motivul pentru care mi-am pierdut interesul așa brusc? Cum aș putea să îmi revin?
2. Odată cu (1), a apărut și dorința de a fi iubit și de a oferi iubire (mai mult). Am doar 16 ani. De ce tot îmi doresc asta!? Cum fac să scăp de aceste gânduri și să revin la jocuri odată? Sunt la o vârstă extrem de confuză și nu știu dacă ceea ce fac e bine sau nu.
Normal ar trebui să fiu la premierea din clasa a 10-a, dar sunt prea răcit și n-aș vrea să-i molipsesc și pe ceilalți.
Vă rog, caut înțelegere. E un subiect pe cât se poate de serios!

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

1. Si mie mi se intampla la fel. In 2014, vara, stateam de cand ma trezeam si pana la culcam, pe Minecraft laughing))))))))))). Ca altceva nu ma tinea vechiul pc. Si inca acum ma mir cum de suportam sa joc cu lag atatea si atatea ore. Iar acum in 2017, nu ma pot juca un joc mai mult de 2 ore fara sa iau pauza(si cu PC nou...) Deci efectiv imi piere chef-ul si simt nevoia sa fac si altceva. Nu mai pot sta ca inainte sa ma joc cateva ore intregi fara o pauza de o ora macar. Daca tot vrei sa iti,, revii", iti recomand sa te apuci de altceva, poate te-ai plictisit de acele jocuri sau te-ai maturizat. Doar nu vrei si la 25 de ani sa ai acea pofta nebuna de jocuri, nu? Deci e un lucru bun.
2. Sincer... si mie la fel. Si eu tot 16 ani am si de aproape un an a inceput acest sentiment. Prima data a venit asta si dupa cel cu jocurile. Nu e nimic rau in asta... de ce vrei sa scapi? Tu simti nevoia sa ai pe cineva alaturi de tine, e normal. Vrei si tu de exemplu ca de exemplu cand te trezesti sa primesti un mesaj pe telefon de genu,, Buna dimineata ^_^ ", sa ai si tu cu cine vorbi cand te simti singur, sa ai cu cine sa razi, sa glumesti sa-ti petreci timpul, sau de cineva care iti da zilnic mesaje cu,, esti bine? sad " sau,, cum te simti?". Si noaptea sa adormi linistit cu un mesaj de,, noapte buna". Ce ar fi anormal in asta? Lasa jocurile. Jocurile nu iti pot oferi asta. Oricum, odata ce o sa,, gusti", din ceea ce ti-am zis eu mai sus, crede-ma ca nu o sa te mai saturi happy. Deci. acum ca tot ai 16 ani, mai bine o persoana de genu' ala, care iti este alaturi, care-si face griji pentru tine, etc. decat jocurile happy. Iti trebuie o prietena. Mda si la faza asta iti urez mult noroc. Majoritatea la 16 ani ori sunt prea nebune (in sensul rau) si proaste.

| xRaduC a răspuns (pentru Nemessys):

Nu stiu, probabil as fi foarte atent la ceea ce as face, in cazul in care o voi avea langa mine pe ''viitoarea'', astfel incat sa nu gresesc si sa o pierd. Cred ca si tu esti genul de om care ar pune pauza imediat filmelor si s-ar opri chiar si din Multiplayer ca sa discute cu ''iub-iub'' si care prefera romantismele. big grin Sa ma las de jocuri? Hmm, asta e un pic greu, avand in vedere ca in majoritatea timpului am stat numai pe acestea si mi-am gasit linistea uneori, atunci cand nimeni nu ma putea ajuta. Dar cred ca as putea reduce din timpul petrecut, ca doar si asa m-am detasat, aparent, fara probleme, cand ceilalti credeau ca voi ramane mereu pe acestea (as putea intra doar daca sunt invitat / am cu cine / ma plictisesc rau).
Intr-adevar, este foarte greu sa imi gasesc jumatatea, dar la urma urmei, trebuie sa vina natural si la vremea ei, nu? happy

| Nemessys a răspuns (pentru xRaduC):

Da, asa este, as pune pauza. Inca imi amintesc cand ma jucam csgo si muream intentionat numai ca sa-i raspund la mesaje rolling on the floor). Si dupa stateam spec si puteam sa scriu linistit. Echipa (ca mai jucam si cu cativa prieteni), nu zicea nimic pentru ca nu isi dadeau seama laughing). Oricum urmatoarele runde dadeam tare ca totusi sa castigam meciul. Dupa brb baieti si dai cu scrisul rolling on the floor))))). Dar daca m-ar trimite mama la magazin sau m-ar pune sa fac nu stiu ce (care dureaza jumatate de minut), NU POT ACUMA MAMAAAAAAAAAAAA! rolling on the floor))))))) Eh... ce sa si faci. Dar daca faceam altceva, ca nu era multiplayer si totusi puteai sa pui pauza, faceam. (da ma rog, ce sa inteleaga mama... )
Nu ti-am zis sa te lasi de jocuri. Ti-am zis sa mai reduci din timpul ala. Oricum si eu am inceput cu jocurile dintr-un motiv care e la fel ca al tau. Si mda. asa sunt si eu in prezent. Ma invita cineva, intru (asta bineinteles daca am chef sau daca nu fac altceva) Daca de exemplu fac ceva photoshop sau stau pe TPU sau idk, nu intru. rolling on the floor). Sau daca intru, joc solo si ies in scurt timp. Oricum eu sunt genul de ala care joaca mai mult solo. Gen. 1v1. Dar in jocurile precum e csgo, prefer sa joc cu cineva. Joc si solo nu e problema, decat sa stau dupa curul la altii si decat sa-i car rolling on the floor). In altele precum e rocket league-ul, sunt mai bun la 1v1 decat la 2v2 sau 3v3 (chiar daca rank-ul nu o arata dar asa este) laughing)
.
Da, este greu, dar o s-o gasesti. Pe mine cel mai mult ma enerveaza da daca de exemplu vreau sa cunosc o fata si daca e sa fim impreuna, ok, daca e sa fim prieteni tot ok, sau pur si simplu amici tot ok. Adica nu ma duc la ea cu gandul sa ma combin cu ea. Si chiar daca i-as zice asta nu ma crede, sau daca m-as descrie pe mine (asa cum sunt eu ) tot nu m-ar crede. Sau ar zice ceva de genu,, ma da asta e prea cuminte, prea perfect". Si cine stie ce ganduri a mai avea. Poate ar crede ca sunt un cuceritor de ala care face fata sa se indragosteasca de el si dupa ceva timp sa-i ceara,, la pat". Anyway, ma enerveaza da daca s-ar intampla asta, ea ar crede ca sunt un,, gagicar", care-si schimba iubitele ca pe sosete si cred ca nici sa vorbeasca cu mine nu ar vrea Din cauza ca ea a tras concluzia ca toti baietii sunt la fel. Desi si eu urasc baietii din ziua de azi foarte mult. Nu numai din cauza asta, sunt mai multe, dar totusi ii urasc. Si acum te intrebi,, dar tu nu esti baiat? laughing) " Pai... nu beau, nu fumez, nu zic o injuratura in fiecare propozitie pe care o folosesc, nu sunt agresiv si nu scuip la fiecare 5 pasi pe care ii fac pe strada. rolling on the floor)) Deci nu sunt baiat laughing) (glumesc )winking

| xRaduC a răspuns (pentru Nemessys):

LOL Cred ca ai putea fi constiinta mea la cum ai scris big grin

| Nemessys a răspuns (pentru xRaduC):

Stiu, nu? rolling on the floor) Si eu am fost ceva de genu' cand ti-am citit intrebarea si raspunsurile. Ai o viata foarte asemanatoare cu a mea. big grin

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

2. Orice om isi doreste asa ceva. De ce ti-ai dori sa te intorci la jocuri?

| xRaduC a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai, adevarul e ca la 16 ani nu pot avea parte de seriozitate si voi fi obligat sa intru doar in ''jocurile iubirii''. Oricat de buni am fi si eu si ''aleasa mea'', n-ar putea tine prea mult... Decat sa ma simt ''vinovat'' pentru asta, prefer sa nu particip de loc si sa mai astept sa cresc, pentru a deveni mai matur, de aceea imi doresc sa scap de acest gand si sa ma intorc la jocuri (e un hobby, hobby-urile te fac sa fii mai activ). Cam asta e, sunt intr-o situatie de ''nu stiu ce sa aleg''. Cum fac sa uit? : /

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am fost la fel, eh nu stiu.

| cevdet a răspuns:

Ehe, adolescenta. Incepi sa te maturizezi. Totul e normal. Daca te dezvolti normal, nu mai revii la jocuri.

| xRaduC a răspuns:

Probabil, nu stiu. Mai degraba mi se pare normal sa-mi vad de treaba mea, sa invat, sa ma dezvolt si sa stau pe jocuri decat sa cunosc oameni noi, pe care oricum ii voi uita in mai putin de 2 saptamani si sa-mi pierd vremea. Macar stiu una si buna, pe jocuri pot sa imi dezvolt rabdarea, cunoasterea omului si intelegerea acestuia (pe langa gameplay-urile in sine). Problema mea e ca nu pot spune inimii ce sa faca, ci doar sa-i arat calea cea buna, dar nici nu stiu ce sa fac, of... Tot ce caut eu este o metoda de a ma ''intoarce in timp'', la vremea cand eram dedicat in totalitate, intr-un fel aparte, jocurilor. Oricum, stiu clar un lucru: comunitatea are nevoie de mine, sunt foarte intelegator, invatacel si un bun jucator. Dar si inima mea are nevoie sa-si umple golurile interioare. sad

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdiy14 a răspuns:

E ceva normal. Ai jucat jocuri ca obsedatu cat ai crescut si acum esti satul de ele. Iti zic eu ca te plictisesti de jocuri foarte repede, nu mai ai ce sa faci toata ziua si parca nu ai chef de nimic.

| xRaduC a răspuns (pentru Bogdiy14):

Nu neaparat ca un obsedat. Nu am o problema cu lasatul de jocuri, trebuie doar sa am un motiv puternic pentru care sa o fac. Cel putin, intr-a 8-a m-am lasat fara probleme ca sa invat pentru examenul acela si l-am trecut easy peasy (nu chiar, dar am fost satisfacut de efort big grin).

| Bogdiy14 a răspuns (pentru xRaduC):

Ce nota ai luat? Eu l-am dat luni la romana si miercuri la mate, luni apar rezultatele. Apropo faina poza te profil XD

Nota la... Examenul de capacitate din clasa a 8-a? Nici nu mai stiu cat am luat... happy
Multumesc totusi pentru apreciere, imi plac meme-urile cu tipul kazoo xD.

| Bogdiy14 a răspuns:

Incearca chestia asta https://goo.gl/xHmkKv o sa te simti mai bine

*facepalm* Vaaai, deci nu cred ca tocmai mi-ai reamintit de asta xD