| xSequel a întrebat:

De un timp la scoala iau numai note de 6, 5, 7.Si as vrea sa-mi spuneti niste metode de copiat, nu vreau videoclipuri, tutoriale sau orice de genu asta.Deci vreau sa-mi SCRIETI aici cum sa copiez. happy

Răspuns Câştigător
| Lavynya95 a răspuns:

Stii, ar cam trebui sa inveti este spre binele tau!
Dar iti voi zice un mic secret pe care l-am vazut la altii:
Rupe dintr-o coala de fartie o fasie subtire dar mai lunga, indoaie foaia cand pe o parte cand pe alta,[si atunci iti va da un patrat urmat de mai multe patratele, scrii pe aceea tot ce vrei]
Dar nu uita:
INVATA!

5 răspunsuri:
| BiaSiAtat a răspuns:

Ce zici de:
Ce spune capul tau! SUUUPER nu-i asa?

| c0l0rFuLLSkY a răspuns:

Scris pe mana, fitzuici in stilou/pix/cutia de geometrie/penar, uitat in caietul care este in banca ( e ff riscant -> doar in situatii de urgentza happy si cel mai bine ar fi sa te mutzi in ultima banca din clasa), copiat de la colegul de langa tine/din fata ta ( de exemplu la exercitiul 3 bati de trei ori in banca si colegul din fata ta iti spune rezolvarea la acel exercitiu), iti pui o sapca in care bagi copiutza si o pui pe fata si copiezi de pe ea laughing sau iti bagi copiutza in pantaloni ori bluza si ultima este sa ii dai o foaie goala la colegul tau de banca si sa-i scrii pe foaie rezultatele.

Bafta la copiat tongue ~

P. S.: Sincer ar trebui sa te apuci pe invatat nu sa copiezi ca asa n-o sa stii nimic!

| lanaaaaa a răspuns:

Deci prima data poti sa faci poze cu telefonul si sa il tii pe masa sau sa iti faci copiute si le bagi sub test laughing

| Ionutz a răspuns:

Pai poti sa iti bagi in trusa foita
sau sa iti faci o copiuta pe care o o lipesti pe talpa la papuc si
stai picior peste picior sau
sa iti bai in banca un caiet si cand incepe testul sa
ti-l pui sub foaie sau
sa iti scrii pe banca cu creionul sau pe palma
sper c ti-am fost de ajutor :d

| NoNaMe2000 a răspuns:

Cea mai simpla metoda invata! dar sa-ti zic o smecherie nu de copiat de stiut... citeste seara o data lectia si inca o data inainte sa te culci sa vezi cum vei sti lectia! copiatul nu te ajuta cu nmc!