| simona95 a întrebat:

De unde ati invatat voi engleza

24 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer nu de la scoala, desi fac de pe clasele micibig grin...am niste prieteni care nu sunt din romania si vroiam neaparat sa vorbesc cu ei si stateam toata ziua cu dictionarul roman-englez, englez-roman in fata ca sa pot tine o convorbire din care sa prinda cel putin ideealaughingsi asa am invatat sa vorbesc pentru ca am avut ambitie.si ma uitam la multe filme in engleza fara subtitrarebig grin

| Antrax a răspuns:

Cartoon netwoork

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Buna!
pai, in primul rand d la scoalahappy
si apoi din filme.

| ILoveSKRILLEX a răspuns:

De la gradinitawinking

| Seline a răspuns:

Meditatii yawn

| monyk a răspuns:

Buna, am invatat engleza cu placere, fiindca mi-a placut si imi placehappy, de asemenea spaniola imi place foarte tare. Engleza am invatat-o de la scoala, de la filme, din dictionare, carti in engleza, filme fara subtitrare, am avut de undehee hee, in plus mai vreau sa invat cat mai bine, fac diferite teste in lb engleza, mai vreau cu gramatica sa imbunatatesc, ca asa de inteles inteleg foarte bine.

| rox a răspuns:

Cel mai mult din melodiihappy am mai facut si meditatie prin clasele mici si s-a prins.

| Kynext a răspuns:

Hehebig grin.La gradinita eram un mic pervers.Si aveam o profa de engleza focoasa rau si numa de dragu' ei invatam engleza. Dupa aceea au urmat posturile de desene animate in engleza, filmele si bineinteles scoala. big grin

| OanaG a răspuns:

Din carte, de la scoalahappy, de la filme[pronuntia]

| ionoion a răspuns:

Cartoon Network.

| cosima11 a răspuns:

De la scoala si filme.

| marrr a răspuns:

Engleza am invatat la scoala.

| DianaLostInDreams a răspuns:

De la scoalabatting eyelashes.

Răspuns utilizator avertizat
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

De la scoala big grin Acolo am invatat-o cel mai bine big grin

| Yarinn a răspuns:

In primul rand, de la scoala, dar cand eram mica stiam de la cartoon network big grin

| Adya20 a răspuns:

La scoala am invatat foarte putin insa tot ce stiu acum am invatat singura, am avut ambitie.Am intrat pe un cont in care se face un chat cu multe persoane din toate tarile iar limba care se vorbeste in acest chat este englezahappy Asa am invatat sa vorbesc repede, sa scriu repede, prescurtari si multe alte cuvinte noi. O alta metoda imi downloadez filme fara subtitrarehappy pentru ca asa imi functioneaza creierul si imi traduc singura pe cand cu subtitrare mintea doarmelaughing

| Roxana6044 a răspuns:

Pai de la gradinita am facut engleza dar sincera sa fiu chiar nu am fost interesata. Dar de acum doi ani am inceput un joc in retea tot era in engleza toata lumea vorbea pe engleza iar de atunci m`am pus pe invatathee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu doar esentialul, si acela din melodii, filme si cartea,, engleza fara profesor``.

| Bubble a răspuns:

Pregatire/Meditatiihappy
La sc am av cea mai proasta profa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce stiu pana acum este de la un prieten, el mai vorbeste in engleza pe mess. eu traduc si nu stiu cum masa dar retin repede ce zice acel baiat tongue.

| lucu a răspuns:

Eu de la scoala si de la filme am urmarit destul de multelaughing

| dyddyyyx18 a răspuns:

De la scoala, din jocuri, din melodii, si am citit si 2 carti in lb. engleza.winking

| RainDrop a răspuns:

Pregatire, si ma ajutat! la 11 ani stiam toata engleza

Întrebări similare