anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde imi pot cumpara toate cartile din seria Twilight? Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Biscotte a răspuns:

Din carrefour. Si eu tot de acolo le'am cumparat si costa im jur de 500 mii [vechi] - 50 lei happy

| Cyntia_Bence_1990 a răspuns (pentru Biscotte):

Eu nu am carrefour la mine in oras.

9 răspunsuri:
| Onutssa a răspuns:

Le gasesti in majoritatea magazinelor. Incearca in carrefour, corra, diverta sau chiar de pe net, 50 lei fiecare.

| didu_5680 a răspuns:

Le poti lua din Carrefour sau de pe net (in set sunt la reducere): http://www.piata-cartii.ro/detalii/25618/Stephenie-Meyer-Set-cadou-Amurg

| SuntFata a răspuns:

Tipul/tipa cu raspunsul anonim mai vizi cartile sau le-ai vandut deja? sa stii ca ma intereseaza

| Addah a răspuns:

De peste tot. De fapt din supermarketuri. Carrefour, Cora, s. a. Personal recomand din Carrefour. Am urmarit evolutia preturilor si se pare ca acolo ar fi cel mai ieftin. Desigur, le poti comanda si de pe net, s-ar putea sa dai peste oferte uimitoare.winking

| bbe a răspuns:

Din carrefourtongue... am vazut Amurg. era cu 45 lei
:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.librarie.net/......ori-carti-
- Cel mai bun pret online. Cartile sunt intr-o stare excelenta. Noi, coperta tare.
Le gasesti si separat pe site dar, daca le cumperi asa pe toate te costa mai mult decat pachetul promotional.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vand eu Seria Amurg, toate cele 4 carti noi noute, nefolosite, sub preturile din magazine. Pentru detalii 0768 159 083

| Nadia_2113 a răspuns:

Sau divertabatting eyelashes
Fundita?